Strømper

Null hull i strømpebuksa

Slik unngår du at den rakner.

Du skal kunne ha det gøy selv om du har tynn strømpebukse på deg.(ca kr 350/Wolford). Foto: Produsent
Du skal kunne ha det gøy selv om du har tynn strømpebukse på deg.(ca kr 350/Wolford). Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezAt strømpebuksa rakner er omtrent like irriterende som det er stygt. Det finnes ingen garantier mot at det skjer igjen, men det finnes noen tips er verdt å ta med seg.

Stor nok

Det viktigste punktet er å kjøpe stor nok strømpebukse. Om den ikke er skjør nok fra før, er det ingen grunn til at du skal utsette den for ekstra press. Dessuten kan en strømpebukse som gnager inn i magen være en sørgelig effektiv demper på humøret.

LES OGSÅ: Dette bør du vite om strømpebukser

Det er en forskjell

Selv om strømpebuksa koster flere hundre kroner betyr ikke det nødvendigvis at den aldri rakner, men sjansen er mye større for at du skal få beholde den litt lenger om den er av god kvalitet er større. Strekk den innvendig og utvendig før du tar den på, og vask den for hånd før bruk og den rakner ikke så fort etterpå.

LES OGSÅ: Lær deg det geniale strømpetrikset

Negler til besvær

Klipp neglene på tærne. Selv om strømpebuksa kanskje har ekstra forsterkning rundt tærne er det ikke vits i å teste om det går eller ikke. Det er imidlertid viktig å sjekke at ikke neglene får noen skarpe kanter etter klipping, slik at det virker mot sin hensikt. Dra raskt over med en fil for sikkerhets skyld. Dessuten får du mindre vondt i føttene når du har kortklipte negler inni de høye penskoene. Har du lange negler på hendene kan du være ekstra varsom ved bruke et par vanter akkurat når du tar på strømpene.

LES OGSÅ: Trikset som gir det bein herfra til månen

Når uhellet er ute

Selv om neglelakktrenden strekker seg fra duse til friske farger, er det klar lakk som er redningen når du får en liten rift. Er hullet et faktum er det like greit å bytte strømpebukse først som sist med den du har med i veska. Ikke kast den gamle. Selv om strømpebuksen er hullete og opprevet, kan kontrolltoppen fungere utmerket som hold-in-truse under sommerkjolen. Klipp bare bort strømpebeina, og vips er du klar for kalas.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer