Treningstøy

Ny giv med nytt treningstøy!

Kickstart 2017 med klærne som gjør at du får lyst til å komme deg på trening.

TRENINGSTØY: Kanskje det er alt som skal til for å øke motivasjonen litt? Foto: Shutterstock / Bojan Milinkov
TRENINGSTØY: Kanskje det er alt som skal til for å øke motivasjonen litt? Foto: Shutterstock / Bojan Milinkov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år bestemmer vi oss for at vi skal spise sunnere og trene mer. Men også hvert år blir det til at vi ikke helt klarer å opprettholde mengden med trening vi begynner med på starten av året. Noen ganger er ikke motivasjonen der heller, og da har vi funnet ut at noe som funker, er å oppdatere treningsgarderoben. Jeg vet faktisk ikke hvor mange gamle t-skjorter jeg har fra da jeg var med på dugnad for diverse håndballturneringer i 2008. Og ja, jeg kan forsikre deg om at disse ikke gir så veldig mye giv.

Det er så mye bedre å komme seg ut av døren når du føler deg vel! Sørg for at du finner deg treningstøy du syns er behagelig å ha på, og deretter fargene som gir deg lyst til å trene. For det har seg nemlig sånn at farger kan være med på å gi deg mer energi. Lengre ned i saken finner du en rekke treningsklær som kan være med på å gjøre nettopp dette - enten du skal trene inne eller ute. Har du forresten sjekket ut hvilke treningstrender ekspertene mener kommer til å dominere 2017? Her finner du mye spennende du bør teste ut i år!

Trenger du litt mer treningsinspirasjon for det nye året? Sjekk ut noen av sakene vi har lagt ved under. God trening!

LES OGSÅ: Riktig mat før og etter trening
LES OGSÅ: Dette skjer med musklene dine når du trener
LES OGSÅ: Den beste treningen for økt forbrenning

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer