Høstmote:

Ny høst - ny kåpe

Du finner garantert en favoritt blant disse kåpene.

HØSTMOTE 2019: Vi har tatt en titt på de fineste kåpene! Foto: Scanpix
HØSTMOTE 2019: Vi har tatt en titt på de fineste kåpene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

September er her og det betyr at høsten offisielt er i gang! Den skal vi nyte til det fulle, for før vi vet ordet av det er vinteren der.

Men det er ikke nå vi skal tenke på sludd og snø. Nå skal vi tenke på deilige jordfarger, tjukke strikkagensere og ikke minst: den nydelige høstkåpen.

Å finne den perfekte kåpen til denne sesongen har vært et hot tema på kontoret i det siste. Det finnes virkelig et hav av kule kåper, men under finner du et lite utvalg fra dette havet. Her er det mange godsaker!

Så nå gjelder det bare å finne ut av hva du vil ha. Vil du ha en lang kåpe? En som stopper rett under kneet? En brun? En med masse farger? En med et kult mønster?

En kåpe i en god kvalitet kan fort koste noen kroner. Derfor er det svært lurt å være sikker i sitt valg. Hva trenger du? Trenger du en kåpe du kan bruke hele tiden som passer til alt? Eller er du på utkikk etter en som gjør garderoben komplett? Den kåpen som er et antrekk i seg selv!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer