Bli Ny Med Kk

Ny match

Pia er rampete inni, men var veldig skikkelig utenpå. Vi tok jobben med å få henne mer i pakt med seg selv.

Ny match
Publisert
Sist oppdatert
Lise Austin
(Hår: Alex frisør v/Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA
Navn: Pia Kjølberg
Alder: 39
Bosted: Sarpsborg
Sivilstatus: Gift, to barn
Yrke: Økonomiansvarlig
Høyde: 167cm
Størrelse: 38
Interesser: Båt, trening, venner,
mat, lesing og reising

Jeg hadde ingen nyttårsforsetter, så det å bli ny i KK var mitt store ønske for dette året. Jeg har ikke lyst til å se ut som en aldrende 20-åring. Jeg liker å være litt tøff, rampete, gjerne med litt stil og nye farger. Problemet er at jeg ikke finner min stil,» skrev Pia. Og dette var jo noe vi mente vi kunne hjelpe til med, så det var en spent og glad Pia vi møtte i KKs fotostudio. Dessuten møtte hun med et åpent sinn, og ga frisøren carte blanche. – Gjør hva dere vil, jeg har egentlig aldri funnet en frisyre som jeg er superfornøyd med. Egentlig er jeg nemlig litt rampete, betrodde hun oss på veien. Så da var utfordringen å få det utvendige og det innvendige til å bli mer samstemt.

Pias antrekk på bildet i toppen består av en stripete trøye med korte ermer (kr 300) til rutete skjørt med smal front, men med folder og lommer bak (kr 700). Bomullsjakke
med belte i midjen (kr 900) og boblevest med glidelås (kr 800, alt fra Mexx). Spisse støvler med stretchlegger, som gjør at de sitter bra for de fleste (kr 500, Face).


KLESTIPS
Pia har en flott figur, så hun kan gjerne passe på at plaggene følger figuren og markerer midjen. Farger som grått, svart, brunt og beige er fine til henne. Hun bør gå for de grå tonene som har blått i seg. De framhever de turkisblå øynene.

Med den nye frisyren synes
Pia mer enn før, og kan tillate seg en tøffere stil på tøyet og behøver ikke være redd for å skille seg litt ut. Variasjoner i stoffkvaliteter er spennende når man setter sammen antrekk.
Bløte, skinnende satengstoffer kombinert med blonde og strikk er en måte å få fram det feminine i et antrekk på.

SMINKETIPS
Det er viktig at brynene får riktig farge, og spesielt merkes det godt når håret blir mørkere. Og Pia kan godt ha litt bredere øyebryn, sier makeupartist Karen, som forsterket brynene to nyanser. Så fikk hun concealer rundt øynene for å dempe mørke partier, og en gyllen
makeupkrem.

Til daglig er et solpudder nok for å gi glød til ansiktet. Det gir også et naturlig utseende. Lys skygge på øyelokket og en gråbrun skygge i globelinjen, pluss brunsvart kajal langs vippekanten til midten av øyet både oppe og nede. Brunsvart maskara, rouge i kinnene og brunrosa leppestift.

HÅRTIPS
– Jeg ser med en gang hva jeg har lyst til å gjøre, sier frisør Elisabeth. – Du må jo bare bli litt frekkere og tøffere, og er vi ikke litt ferdig med striper? Skal vi gå for en farge, det blir jo spill i håret likevel. Som sagt så gjort.

Håret ble klipt kort i nakken, men noen fjoner fikk Pia beholde bak. Frisyren er også klipt litt asymmetrisk i nakkepartiet. På toppen ble det kort, og en snau lugg «åpner» ansiktet. Selv om håret er kort, kan det godt varieres med gelé så det ser litt mer rufsete ut. Håret er farget mørkt og gir en flott ramme rundt ansiktet.

FØR: Frisøren mente at Pia burde gå for én farge på håret.
FØR: Frisøren mente at Pia burde gå for én farge på håret. Vis mer
ETTER: - Det var et kick å være med. Håret er lett å få til, og jeg har bare fått skryt.
ETTER: - Det var et kick å være med. Håret er lett å få til, og jeg har bare fått skryt. Vis mer
Tøffe støvletter med knyting og glidelås (kr 800, Bianco).
Tøffe støvletter med knyting og glidelås (kr 800, Bianco). Vis mer
Beige body (kr 750) som ser ut som en skjorte. Bukse med stretch og smale bein (kr 790), belte (kr 450) til grønn, lang strikkevest med lommer og trykknapper (kr 400, alt fra Camilla Risøe). Høye, semskede støvler (kr 1499, Design Forum).
Beige body (kr 750) som ser ut som en skjorte. Bukse med stretch og smale bein (kr 790), belte (kr 450) til grønn, lang strikkevest med lommer og trykknapper (kr 400, alt fra Camilla Risøe). Høye, semskede støvler (kr 1499, Design Forum). Vis mer
Lang strikkejakke med stor sikkerhetsnål (kr 900) til lang topp med dyremønster, stor hals og en blomst som kan tas av (kr 640) til rutet bukse med gullinnslag (kr 900, alt fra Camilla Risøe). Støvletter i grått med moderat hæl (kr 400, Chili) og øredobber (kr 130, Mexx).
Lang strikkejakke med stor sikkerhetsnål (kr 900) til lang topp med dyremønster, stor hals og en blomst som kan tas av (kr 640) til rutet bukse med gullinnslag (kr 900, alt fra Camilla Risøe). Støvletter i grått med moderat hæl (kr 400, Chili) og øredobber (kr 130, Mexx). Vis mer
Skinnbelte med store og små mynter (kr 400, Mexx).
Skinnbelte med store og små mynter (kr 400, Mexx). Vis mer
Tøft kjede i svart og sølv (kr 250, Mexx).
Tøft kjede i svart og sølv (kr 250, Mexx). Vis mer
vinterens må ha, tights i svart blonde (kr 150, Camilla Risøe).
vinterens må ha, tights i svart blonde (kr 150, Camilla Risøe). Vis mer
Litt tykkere såler er på vei, her i et par med ankelrem (kr 800, Bianco).
Litt tykkere såler er på vei, her i et par med ankelrem (kr 800, Bianco). Vis mer
Banket armring med mynter (kr 250, Mexx).
Banket armring med mynter (kr 250, Mexx). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer