Rohny Kristensen

Ny og bedårende

Med lette, luftige stoffer og ny frisyre kan Maren nyte sensommeren.

Bukser med vidde og sko med hæler er en fin kombinasjon til Maren. Topp med prikker og blomstertrykk (kr 300) til pinstripete bukser (kr 300, begge KappAhl). Armbånd (kr 400, HultQvist) og sko (kr 400, Eurosko).
Bukser med vidde og sko med hæler er en fin kombinasjon til Maren. Topp med prikker og blomstertrykk (kr 300) til pinstripete bukser (kr 300, begge KappAhl). Armbånd (kr 400, HultQvist) og sko (kr 400, Eurosko). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin. Hår: Alex frisør/Anita Makeup: Ole Anders Tyrmi)
PERSONLIGE DATA
Navn: Maren Schreiner
Alder: 30 år
Bosted: Oslo
Sivilstatus: Samboer
Yrke: Sykepleier, med administrative oppgaver
Høyde: 165 cm
Størrelse: 40/42
Interesser: Familie, venner og avkoblende aktiviteter, helst ute i naturen.
Trenger hjelp til: I jobben som sykepleier har ikke Maren anledning til å pynte seg så ofte. Hun trenger tips til hvordan hun kan finne en avslappet måte å pynte seg på, uten å miste den sporty stilen hun ønsker å ha. Håret er langt, og Maren synes det ser litt tynt ut når det henger løst, derfor setter hun det ofte opp i en knute. Hun ønsker også å lære mer om sminking.

VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA
Plagg på plagg er fint til Maren. Hun kan også med fordel velge topper med knapper i fronten eller plagg som markeres under bysten. Hun bør ha i bakhodet at hun helst skal gå med plagg som strekker henne og gjør at hun virker lengre. Sko med litt hæler er en god start.

NEI
Striper på tvers gjør at Maren virker kortere enn hun er. Bukser som slutter på det tykkeste partiet på leggene kombinert med lave sko, er heller ingen heldig kombinasjon. Oppdeling av kroppen i flere farger kan få henne til å virke stutt og bred.

KLESTIPS
 • Brunt, blått, beige, hvitt og svart er flotte farger til Maren.
 • I jobben som sykepleier har ikke Maren anledning til å pynte seg så ofte. Hun trenger tips til hvordan hun kan finne en avslappet måte å pynte seg på, uten å miste den sporty stilen hun ønsker å ha. Håret er langt, og Maren synes det ser litt tynt ut når det henger løst, derfor setter hun det ofte opp i en knute. Hun ønsker også å lære mer om sminking.
  Hun bør bruke samme farge på toppen og underdelen, men kan gjerne velge en annen farge på tilbehør.
 • Store kjeder og store detaljer i belter og vesker er kledelig til Maren.
 • Ermene på kortermede gensere og bluser bør ikke ende på det bredeste partiet. Trekvart lang arm er bedre.
 • Kjoler sammen med små trøyer, gensere eller tights under er perfekt til Maren.

 • HÅRTIPS
  Maren hadde langt hår med lugg og sideskill og ønsket forandring.
  Det er klippet i skulderlengde og har fått en lugg som er litt ujevn og kan dras til siden. Graderingen gjør at fylden på frisyren ligger på rett sted og bakhodet får en fin fasong. Håret har fått et fargespill som får det til å virke tykkere.

 • Den nye frisyren får fram fallet i håret og det kan forsterkes ytterligere med en krøllaktivator, hvis Maren vil det. En krøllaktivator kan brukes både i tørt og vått hår.
 • Hun bør beskytte håret mot solen. UV-stråler bleker og tørker ut håret og kan gjøre det matt og lite samarbeidsvillig.
 • Glattetang er supert når hun har lyst på en forandring. De er ikke lenger så skadelige for håret, og sammen med et varmebeskyttende produkt er det bare å slå seg løs.
 • SMINKETIPS
  Maren har fin hud, men med litt sensitive partier som lett kan bli litt rødflammet.
 • Hun bør bruke produkter helt uten parfyme.
 • Maskara er en enkel måte å markere øynene på. Det gir et mer åpent blikk.
 • Hvis maskarabørsten får for mye farge på, blir det lett klumper. Det kan unngså hvis man tørker av børsten på et papir.
 • Hun bør bruke et solpudder til daglig. Det gir en fin farge i huden, uten at du ser for sminket ut. Pudderet legges i kinnene, i pannen, på nesetippen og litt under hakepartiet. Det er viktig at det jevnes godt ut.
 • Maren har litt skjeve bryn, det har de fleste, og det er lett og korrigere med en pudderskygge.
 • En lipgloss gir det lille ekstra til daglig, og er i tillegg lett å legge pent. • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ
  FØR: Maren hadde langt hår med lugg og sideskill og ønsket seg en forandring. Det fikk hun.
  FØR: Maren hadde langt hår med lugg og sideskill og ønsket seg en forandring. Det fikk hun. Vis mer
  ETTER: Den nye frisyren får Marens hår til å se fyldigere ut. Solpudder og lipgloss er enkel hverdagssminke som gir et friskt utseende.
  ETTER: Den nye frisyren får Marens hår til å se fyldigere ut. Solpudder og lipgloss er enkel hverdagssminke som gir et friskt utseende. Vis mer
  Lang forknappet bluse (kr 600) til skjørt med moderat vidde nede (kr 400, Begge C.C.D.K). Under har hun en topp i samme farge. Langt kjede eller belte med steiner (kr 200, Popin). Sølvsko med ankelreim (kr 400, Eurosko).
  Lang forknappet bluse (kr 600) til skjørt med moderat vidde nede (kr 400, Begge C.C.D.K). Under har hun en topp i samme farge. Langt kjede eller belte med steiner (kr 200, Popin). Sølvsko med ankelreim (kr 400, Eurosko). Vis mer
  Nok et antrekk med lag på lag. Hvite jeans (kr 500, Pop inn) til strikket, ermløs kjole (kr 400, Arcitect) med en liten sølvsinglet under (kr 200) og en tynn bluse (Kr 259, begge Pop inn). Sølvsko (kr 400, Euro Sko).
  Nok et antrekk med lag på lag. Hvite jeans (kr 500, Pop inn) til strikket, ermløs kjole (kr 400, Arcitect) med en liten sølvsinglet under (kr 200) og en tynn bluse (Kr 259, begge Pop inn). Sølvsko (kr 400, Euro Sko). Vis mer
  KK anbefaler: Vannfast maskara fra Clinique gir fyldige, naturlige vipper.
  KK anbefaler: Vannfast maskara fra Clinique gir fyldige, naturlige vipper. Vis mer
  Bredt skinn belte med skinnkledd spenne (kr 150, Sorbet).
  Bredt skinn belte med skinnkledd spenne (kr 150, Sorbet). Vis mer
  Sko med kilhæl er fint både til kjoler og bukser og gir Maren ekstra høyde uten at de er vonde å gå på (kr 600, Aerosol).
  Sko med kilhæl er fint både til kjoler og bukser og gir Maren ekstra høyde uten at de er vonde å gå på (kr 600, Aerosol). Vis mer
  Store solbriller er aktuelt som aldri før, og kan komme godt med på lange sensommerdager (kr 150, Popin).
  Store solbriller er aktuelt som aldri før, og kan komme godt med på lange sensommerdager (kr 150, Popin). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer