Kk.no

Ny redaktør i KK.no

- Jeg er selvsagt veldig stolt over å få ansvaret for Norges største nettsted for kvinner, sier Linda Joachime Helgesen Aslaksen (29).

Linda Joachime Helgesen Aslaksen (29) blir redaktør for KK.no fra 1. desember. Foto: Johs. Bøe
Linda Joachime Helgesen Aslaksen (29) blir redaktør for KK.no fra 1. desember. Foto: Johs. Bøe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda Helgesen Aslaksen (29) blir ny redaktør i KK.no. Hun etterfølger Ine Thereze Gransæter, som går til andre oppgaver i Aller.KK.no er Norges største nettsted for kvinner, og har 200 000 unike brukere og 1 million sidevisninger i uka.Linda Joachime Helgesen Aslaksen har til nå vært utgavesjef i KK.no. Hun har tidligere bakgrunn fra blant annet Cosmopolitan og Se og Hør. - Linda har så langt vist frem dømmekraft og lederegenskaper som gjør henne til den selvfølgelige kandidat som redaktør for Norges største kvinnerettede nettmedium, sier Terje Johansen, stedfortredende ansvarlig redaktør i Aller Internett, som er selskapet som gir ut KK.no på vegne av Aller Media.Hennes forgjenger Ine Thereze Gransæter (41) blir fra 1. desember prosjektredaktør i Aller Internett. Gransæter vil jobbe på tvers av både alle nettstedene i Aller Internett og den øvrige virksomheten i Aller Media.LES OGSÅ: Dette er redaksjonen i KK.noKK.no fyller 5 år i 2011, og det vil bli markert grundig hele året igjennom.

Du skal fortsatt få det aller beste

- Jeg er selvsagt veldig stolt over å få ansvaret for Norges største nettsted for kvinner, sier Linda Joachime Helgesen Aslaksen. - Vi har kresne lesere som vet hva de vil ha, og vår jobb er å fortsette å gi dem det aller beste, slik Ine har sørget for i sin regi. Heldigvis har jeg verdens beste redaksjon med meg på laget, så når vi går inn i jubileumsåret er det med trygghet om at vi skal løfte KK.no til enda større høyder, sier den nybakte redaktøren. - Etter tre års tett samarbeid med Linda er jeg helt overbevist om at hun er den rette til å føre KK.no videre, og kan garantere at leserne har mye godt i vente. Det har vært fem fantastiske år i KK.no og nå gleder jeg meg voldsomt til å jobbe videre i Aller med nye og spennende oppgaver, sier Ine Thereze Gransæter.Linda Joachime Helgesen Aslaksen overtar som redaktør for KK.no fra 1. desember.

Tett samarbeid med papirutgaven

Papirutgaven av KK og KK.no har forskjellige redaksjoner, men samarbeider tett.LES OGSÅ: KK ble kåret til årets magasin- Linda har en bakgrunn som gjør at hun både kan leve KK-brandet på nett samtidig som hun har forståelse for nye mediers egen dynamikk, sier Gjyri Helén Werp, sjefredaktør i KKs papirutgave.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer