Øyebryn:

Ny skjønnhetstrend herjer på Instagram

Vi så ikke denne komme...

ØYEBRYN: Det handler fremdeles om bryn på skjønnhetsfronten! FOTO: NTB Scanpix
ØYEBRYN: Det handler fremdeles om bryn på skjønnhetsfronten! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Har du fått med deg den siste skjønnhetstrenden på sosiale medier? Nå er det såkalte «fiskehale»-bryn du skal ha om du vil være hundre prosent oppdatert på skjønnhetsfronten! Marie Claire stiller det viktige spørsmålet: for ti år siden, hvem hadde trodd at øyebryn kom til å bli en av de viktigste trendmarkørene i vår tid?

I fjor dukket det opp flere kreative øyenbrynstrender på Instagram - blant annet «fjærbryn» og «juletre-bryn». Vi trodde kanskje det ikke lenger var mulig å la seg overraske av trendene som dukker opp i sosiale medier, men vi tok feil. Vi må innrømme at vi ikke har slengt oss på noen av de tidligere trendene, så kanskje det nå er på tide?

LES OGSÅ: Forklaringen bak den bisarre Gucci-visningen

Startet med Photoshop

Fishtail Brows on @hayley_bui 🐟😍 I love this trend

Et innlegg delt av SkyzEditz - Stefan (@skyzeditz)

Kvinnen bak trenden skal ha vært skjønnhetsblogger Stefan (@skyeditz), som la inn de elleville brynene på kollega Huda Kattan (@hudabeauty) ved hjelp av Photoshop.

Bildet, som ble repostet av Kattan, genererte over 250 tusen likes på bare tre dager, i tillegg til en massiv kommentarstrøm. Trendsetteren sier til Marie Claire at han først ble inspirert av brynene til en av deltakerne i America's Next Top Model. «Huda repostet bildet mitt, og nå har det blitt en diger trend som alle tester ut», sier han.

Helt original er likevel ikke idéen, ettersom kutt i brynene har vært en viktig trend i hip hop-miljøet i flere tiår. I dette tilfellet er det heller ikke engang snakk om å faktisk barbere vekk deler av brynene, men heller utnytte sminke for alt det er verdt. Sånn i tillegg til en liten dose bildemanipulering, da. Dersom du føler for å gi brynene dine en oppgradering bør du sjekke ut bildene under her!

Fishtail Brows 🐟 what do you think? 💘@skyzhighlight

Et innlegg delt av SkyzEditz - Stefan (@skyzeditz)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer