Pannelugg:

Ny trend: Gardin-pannelugg

Folk har fattet stor interesse for frisyren!

PANNELUGG: Kommer du til å teste ut den såkalte gardin-panneluggen som Alexa Chung viser her? Foto: NTB Scanpix
PANNELUGG: Kommer du til å teste ut den såkalte gardin-panneluggen som Alexa Chung viser her? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du hørt om «Pinterest»? Her finner du utallige bilder av alt du kan tenke deg, og så kan du lagre dem slik at de dukker opp på din profil som en stor kollasj. Mange bruker Pinterest til å søke opp inspirasjonsbilder. Si du vil farge håret ditt, men vet ikke helt til hva, da kan du bruke denne siden til å lete opp uendelig med inspirasjon.

Ofte så skjer det også at mange søker opp de samme tingene, og plutselig så har du en ny trend på gang! Akkurat nå er det den såkalte gardin-panneluggen. Ifølge skjønnhetsnettstedet Byrdie skal søket etter gardin-pannelugg, eller «curtain fringes», ha økt med 600 prosent den siste tiden.

LES OGSÅ: Har du lyst til å klippe håret kort? Slik vet du om du kler det!

IKONER: Jane Birkin (t.v.) og Brigitte Bardot (t.h.) har begge hatt en variant av den såkalte gardin-panneluggen. Foto: NTB Scanpix
IKONER: Jane Birkin (t.v.) og Brigitte Bardot (t.h.) har begge hatt en variant av den såkalte gardin-panneluggen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At klær og frisyrer som var populære for 40-50 år siden kommer tilbake, er ingen nyhet. Motebildet har de siste årene virkelig hentet inspirasjon fra 70-tallet og du kjenner sikkert igjen gardin-panneluggen fra tiåret. Ikoniske kjendiser som Brigitte Bardot (stjernefotograf Terry O'Neill avslører «hemmeligheten» bak legendarisk Brigitte Bardot-bildet) og Jane Birkin hadde nemlig den frisyren.

Navnet gardin-pannelugg kommer fra at panneluggen er dratt til hver sin side av pannen - akkurat som du drar gardinene til hver sin side. I dag ser vi kjendiser som Alexa Chung (33), Georgia May Jagger (25), Suki Waterhouse (25), Zara Larsson (19) og Jeanne Damas med den trendluggen. Er dette noe du kommer til å teste ut?

LES OGSÅ: Slik bør du møte opp til frisørtimen din

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer