Neglelakk

Ny trend: Nå skal neglene dine se ut som fløyel

Kommer du til å prøve ut dette?

FLØYELSNEGLER: Ser du at neglelakken kan minne litt om fløyel? Foto: Skjermdump fra Instagram @quasenadafutilstore
FLØYELSNEGLER: Ser du at neglelakken kan minne litt om fløyel? Foto: Skjermdump fra Instagram @quasenadafutilstore Vis mer
Publisert

Det kan godt hende det fremdeles er en stor favoritt blant mange, men det var en stund for et par år siden hvor fløyel var det hotteste innen interiør.

Folk kjøpte gigantiske sofaer i fløyel - gjerne i en dyp og deilig farge - og det var selvfølgelig matchende puter til.

Nå kan det se ut til at trenden har fått en liten oppsving igjen, men denne gangen innenfor noe helt annet enn interiør.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Den siste tiden har vi nemlig sett at flere skjønnhetsnettsider har omtalt en ny negletrend. På sosiale medier er det flere negleeksperter som har delt bilder av sine siste kunstverk, og blant disse kunstverkene finner vi fløyelsnegler.

Det har dukket opp mange nye neglelakktrender det siste året. Vi har blant annet sett neglelakk som ser ut som de er på strikket på, forskjellige farger på hver negl, og negler med logoer på seg.

At det nå har kommet negler som er inspirert av interiør, kommer faktisk ikke som en overraskelse. I november 2020 skrev vi nemlig en sak om en rekke neglelakktrender der hvor interiør spilte en liten rolle i en av dem.

Instagram-kontoen @nailsbycanishiea la ut et bilde hvor hun hadde latt seg inspirere av en kopp! Neglene hennes matchet koppen helt ypperlig, så vi har bare ventet på at andre flinke folk skulle la seg inspirere av andre ting fra interiørverdenen.

Ny trend: Nå skal neglene dine se ut som fløyel

Fløyel finner man selvfølgelig også i klær, så det kan godt hende at noen av disse Instagram-brukerne har tatt seg en tur inn i klesskapet sitt og funnet ut at de skal gjenskape tekstilet på neglene sine.

Hva tenker du? Er dette negletrenden du skal kaste deg over nå?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer