Trendtoppen

– Nydelig, fra topp til tå

Stort enklere blir det ikke, men Trendtoppens lesere elsker Rihannas hverdagsantrekk.

PERFEKT: Med dette antrekket er Rihanna klar for alt fra jobb til shopping til fest. Trendtoppens brukere elsker det. Foto: All Over Press
PERFEKT: Med dette antrekket er Rihanna klar for alt fra jobb til shopping til fest. Trendtoppens brukere elsker det. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er hverdagene det er flest av, og da er det godt med inspirasjon til hverdagsantrekkene. Artisten Rihanna er glad i farger, men hun er også en stor fan av kremhvitt og hvitt, både til hverdags og på den røde løperen. Antrekket – skinnyjeans, en løstsittende hvit bluse og nude pumps – får mye skryt på Trendtoppen. 95 prosent av leserene som har stemt, sier de elsker Rihannas look.– Dette var jo casual og fint, skriver Trendtoppen-bruker «Maria».«Mari» er enig:– Godt å se Rihanna slik! Elsker skoene, skriver hun.Den løstsittende, kremfargede blusen har 3/4-lange ermer og balanserer de smale jeansene godt. LES OGSÅ: Se opp for erme-trenden– Dette liker jeg, selv om det er et gjennomsnittslig antrekk. Ville egentlig likt at buksen var mørkere. Bra tilbehør, skriver «Idank».Tilbehør kan gjøre hele antrekket, og dette kan Rihanna. Store, tynne øreringer, to kjeder, flere armbånd, ringer og ei gullklokke kan høres mye ut, men R&B-superstjernen balanserer dette med et ellers nøytralt og rolig antrekk. De nude pumpsene får leggene til å se lengre ut, og den lille oppbretten på buksebeinet, gjør henne supertrendy. Mon tro om det er tilfeldig at buksa bare er brettet opp på det ene beinet?Rihanna har også hoppet på trenden om større vesker. I år blir nemlig alle vesker, også konvoluttveskene, supersized. LES OGSÅ: Heldigvis har denne blitt størreOg Trendtoppene-brukerene er samstemte om at Rihannas hverdagsantrekk fortjener både ros og utropstegn. – Nydelig, fratopp til tå! skriver «Liv».– Liker alt her, vil ha! skriver «Camelot».Les kommentarene og si hva du selv mener om antrekket på Trendtoppen.Og Rihanna er ikke den eneste som har skjønt at det enkle ofte er det beste. Mina Suvari fikk nylig mye skryt for et lignende antrekk. LES OGSÅ: Aldri flere jeansflauserEn enkel bluse er like fint til hverdags som til fest. De er enkle å kombinere med alt fra skjørt til bukser. Hvorfor ikke gå for en vintagevariant – det får Samsaya til å føle seg sterkere.Se noen kjøpetips her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer