Gigi Hadid:

NYFW: Gigi Hadid avsluttet visningen til Anna Sui med én sko

22-åringen taklet det hele så profesjonelt!

GIGI HADID: Selv om alt ser ut som det skal her, mangler toppmodell Gigi Hadid en vesentlig del av antrekket! Foto: Scanpix
GIGI HADID: Selv om alt ser ut som det skal her, mangler toppmodell Gigi Hadid en vesentlig del av antrekket! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det tilsynelatende ser ut som at alt er rolig og i orden på catwalken, er det som oftest ganske så hektisk backstage. Her skal designeren og teamet sørge for at alle modellene har fått på seg antrekket sitt (og ha deres neste antrekk klart siden de ofte bytter iløpet av en visning), at de står i riktig rekkefølge, og at alt egentlig er på plass!

Som oftest går det meste på skinner, men i ny og ne skjer det noe som nesten stjeler all oppmerksomhet! Og det har skjedd nå. Da toppmodellen Gigi Hadid (22) skulle avslutte visningen til Anna Sui manglet hun nemlig en sko! Det var ingen tid til å få på henne skoen, så Hadid måtte ta den siste runden iført kun én sko, og hun taklet det så bra! Se video lengre ned i saken.

LES OGSÅ: 4 antrekk fra Victoria Beckhams høstkolleksjon som er perfekte denne sesongen

MANGLET EN SKO: Gigi Hadids antrekk var ikke helt komplett da hun gikk ut på catwalken til Anna Sui.
MANGLET EN SKO: Gigi Hadids antrekk var ikke helt komplett da hun gikk ut på catwalken til Anna Sui. Vis mer

Gigi Hadid gikk ned catwalken på samme måte som alltid, men denne gangen med den ene foten hevet litt høyere ettersom den manglet en ganske så høy hæl. Sko-glippen har fått massiv oppmerksomhet i mediene, men alle sier seg enig i at 21-åringen taklet det hele svært profesjonelt.

«Hadid beholdt høyden sin og hadde øynene plassert rett i linsa til fotografene ved å gå på tå med sin stiletthæl-frie fot. På grunn av dette vil ikke bildene etter dagens visning se noe annerledes ut enn de andre, og de som deltok på dagens visning som ikke kunne se føttene hennes ante ingenting», skriver et av verdens største motemagasin Vogue.

DailyMail slenger seg også på og omtaler det hele som både profesjonelt og at «hun ikke gikk glipp av ett eneste steg». Heldigvis er det ikke helt ukjent for toppmodellen at slike ting kan skje. I februar, da Moschino viste frem sin høstkolleksjon for 2017, satt nemlig kjolen til Gigi seg fast i skoene hun hadde på seg, men nok en gang gikk det smertefritt.

Etter å ha avsluttet showet skulle modellene ta nok en runde og vise frem kolleksjonen en siste gang, noe som betydde at Hadid måtte gå ned catwalken nok en gang uten sko. Heldigvis fikk hun god støtte fra lillesøsteren Bella Hadid (20) som også var modell under visningen til Anna Sui.

LES OGSÅ: Se! Gigi Hadid i norsk design!

Gigi Hadid (t.h.) fikk god hjelp og støtte av søsteren Bella Hadid. FOTO: NTB Scanpix
Gigi Hadid (t.h.) fikk god hjelp og støtte av søsteren Bella Hadid. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer