Bli Ny Med Kk

Nypyntet

- Mamma er en fantastisk kvinne, men det kommer ikke fram fordi hun er så usikker når det gjelder sminke og klær, skrev Siri. KK fikk det fram.

Karamellfarget taftskjørt med stor vidde (kr 700) og liten silketopp med applikasjoner (kr 350, begge fra Popin).  Langt kjede med rund medaljong (kr 1250, Dyrberg/ Kern).
Karamellfarget taftskjørt med stor vidde (kr 700) og liten silketopp med applikasjoner (kr 350, begge fra Popin). Langt kjede med rund medaljong (kr 1250, Dyrberg/ Kern). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen. Makeup: Karen Eriksen. Hår: PÅ HÅRET v/Linda Marie Juklestad.)
PERSONLIGE DATA
Navn: Kirsten Flaten
Alder: 46
Bosted: Førde
Sivilstatus: Skilt, datter på 25 år
Yrke: Spesialpedagogisk konsulent
Høyde: 160 cm
Størrelse: 38
Interesser: Fjellturer, jogging og litteratur.


Kirsten jobber i barne- og ungdomspsykiatrien. I tillegg leder hun kurs for personer med sosial angst og sterk sjenanse.

– Av type er jeg ganske kjedelig, mente Kirsten, men hun var litt redd for drastiske forandringer.

– I morgen skal jeg ha møte med foreldre og snakke om barna deres og lærevansker. Da kan jeg ikke se ut som en popstjerne.
KLESTIPS
Vi byttet ut den svarte buksa med feminine skjørt til Kirsten. Dette kan hun gjerne kombinere med tøff strikk slik at antrekkene både får et kvinnelig og røft uttrykk.
Ton-i-ton farger på over- og underdeler får henne til å virke høyere. Lange bukser og nette korte jakker likeså. Utskrådde skjørt er spesielt kledelig til hennes figur. Kroppsnære plagg framhever en slank figur. Når det gjelder fargevalg, er varme bruntoner spesielt pent til henne, gjerne krydret med turkis og ulike rødtoner.HÅRTIPS
Frisyren virket litt tung, og håret ble klipt opp en del med mye støttehår innimellom. Dermed får håret mer tekstur, og det litt rampete uttrykket er kler henne. Med stylingprodukter og litt gelé i spissene vil det ikke bli vanskelig for henne å få til frisyren selv.
Fargen er noen nyanser lysere enn tidligere. Forholdsvis brede felt er holdt i gyllenbrune og kobberbrune toner. For å gi håret mer liv er det lagt inn lysere striper på toppen.
MAKEUPTIPS
Brynene ble nappet i underkant og påført litt brun øyeskygge med stiv kost. Det ble lagt en lys beige foundation og et lett lag med pudder for å holde på makupen. På kinnbeina fikk hun litt rødbrun rouge. På øyelokket fikk hun en kremfarget skygge og brune toner, med den mørkeste i globelinjen. Brun kajal langs vipperøttene og brunsvart maskara på vippene gir spill til de vakre, blå øynene.
VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ
FØR: Frisyren virker tung, og brynene trenger napping.
FØR: Frisyren virker tung, og brynene trenger napping. Vis mer
ETTER: - Det merkelige var at da jeg gikk ut på gaten etter fornyelsen, stirret folk intenst.
ETTER: - Det merkelige var at da jeg gikk ut på gaten etter fornyelsen, stirret folk intenst. Vis mer
Lekker, smal og kremfarget genser (kr 995, Vera) over et originalt ballongskjørt med ujevn lengde (kr 1790, Scarlett/ Infini). Flott lærbelte med pels og nagler (kr 2190, Infini) og gullsko med høye hæler (kr 600, Roots).
Lekker, smal og kremfarget genser (kr 995, Vera) over et originalt ballongskjørt med ujevn lengde (kr 1790, Scarlett/ Infini). Flott lærbelte med pels og nagler (kr 2190, Infini) og gullsko med høye hæler (kr 600, Roots). Vis mer
Nett, innsvingt jakke med små lommer (kr1300), hvit singlet (kr 300, ) og utskrådd skjørt i rødt og hvitt (kr 1200 , alt fra Bandolera). Røde lakksko med høy kilehæl (kr 300, Bohan Trading) og langt kjede med flere rader (kr 400, Bandolera).
Nett, innsvingt jakke med små lommer (kr1300), hvit singlet (kr 300, ) og utskrådd skjørt i rødt og hvitt (kr 1200 , alt fra Bandolera). Røde lakksko med høy kilehæl (kr 300, Bohan Trading) og langt kjede med flere rader (kr 400, Bandolera). Vis mer
Brun sko med kilehæl og ankelrem (kr 300, Bohan).
Brun sko med kilehæl og ankelrem (kr 300, Bohan). Vis mer
Silkeskjerf med lange frynser i gylne farger (kr 1115, Oleana).
Silkeskjerf med lange frynser i gylne farger (kr 1115, Oleana). Vis mer
Eksklusiv, beige skinnveske (kr 2500, Adax).
Eksklusiv, beige skinnveske (kr 2500, Adax). Vis mer
Lyst, langt kjede (kr 300, Arts & Crafts).
Lyst, langt kjede (kr 300, Arts & Crafts). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer