NYTT TRENINGSTØY: Vi kickstarter det nye året med å fornye garderoben! FOTO: NTB Scanpix
NYTT TRENINGSTØY: Vi kickstarter det nye året med å fornye garderoben! FOTO: NTB ScanpixVis mer

Treningstøy:

Nytt år, nytt treningstøy!

Slik kommer du i gang med treningen.

Ja, det blir jo fort samme regla hvert år. Nytt år, nye muligheter, som igjen betyr at man skal komme i gang med treningen og holde det oppe. Vi ønsker jo å kickstarte året på best mulig måte! Og noe som kan hjelpe deg på veien er splitter nytt treningstøy.

Treningslysten kommer ikke akkurat fort når man tar på seg den gamle, slitte genseren fra 2009. Nei, man er ikke på trening for å vise fram det fineste man har av treningsklær, men vi merker alltid at lysten til å trene kommer mer og mer når vi har på oss noe vi føler oss bra i.

Vi ser mye treningstøy i farger som burgunder, krem, blått og grønt! Det er så deilig å tilføre litt farge til en garderobe som ellers er ganske så svart og grå. Ønsker du å kjøre litt ekstra på, er det utrolig mange fine sett ute i butikk nå. Det å bruke en matchende topp og overdel er visst like hot når det kommer til treningstøy, som det er til hverdags. Få gode tips til hvordan du kan kle deg i sett her.

Når treningstøyet er på plass er det på tide å komme i gang med selve treningen. Dersom du ønsker noen tips til hva du kan starte 2018 med, bør du sjekke ut denne saken hvor ekspertene deler treningstrendene de har tro på i året som kommer.

LES OGSÅ: Slik gjør musikk deg bedre på trening

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: