Bli Ny Med Kk

Nytt selvbilde

Lene hadde begynt å tvile på at det finnes klær som passer henne. Det gjør hun ikke lenger.

Publisert
Sist oppdatert
Lise Austin
(Hår: Alex Frisør v/Elisabeth. Styling: Karen Eriksen.)


PERSONLIGE DATA
Navn: Lene Braaten Kildal
Alder: 31 år
Bosted: Skedsmokorset
Sivilstatus: Gift, to barn
Yrke:Sykepleier/student
Høyde: 163 cm
Størrelse: 42
Interesser: For tiden er det ikke tid til mye, men barn, venner og babysvømming.

Jeg bare må gjøre noe med meg selv! Men hva? Dette hjertesukket fikk KK fra Lene Braaten Kildal. Lene skrev til oss da hun hadde en måned igjen av sitt siste svangerskap. Kroppen forandres etter et svangerskap, og det samme gjør prioriteringene. Det blir ikke like mye tid til å pleie seg selv, og det er ikke rart at mange føler behov for et lite puff i riktig retning. - Jeg har prøvd å gå til mange ulike frisører, men finner liksom ikke noen stil, sukket Lene. - Jeg liker å sminke meg, men vet lite om farger og hvilke muligheter jeg har. Det samme gjelder klær, farger, stil og fasong. Jeg føler at alle rundt meg ser «freshere» og friskere ut, og føler meg trøtt, grå og kjedelig, var hennes harde dom over seg selv.
Etter en bli ny-dag var konklusjonen en helt annen:
- Jeg har fått så mye skryt for håret! Jeg er kjempefornøyd, og mannen min synes også det var lekkert. Det er gøy at jeg har fått tilbake troen på at det er mulig og finne klær som passer meg.

Lenes antrekk på bildet i toppen består av en svart topp (kr 500, Mikko) til lang, strikket omslagsjakke (kr 1800, Lyst) og svarte, rette bukser med stretch (kr 400, Popin). Svarte støvler (kr 1600, Bianco) Langt Kjede (Kr 500, Kriss) og armringer (kr 50/3 stk, Indiska).

KLESTIPS
Lene har flotte øyne, så jeg forstår godt at hun likte den lange strikkejakken med samme farge som øynene hennes. Det er den mange kaller flørtefargen. Men i høst og vinter er det veldig mye svart, grått og brunt, og det er farger som kler Lene godt. Men også grønt og blått er flotte farger til henne. Siden hun ikke er av de høyeste, bør hun holde seg til én fargetone, og unngå å dele opp antrekkene i mange kontrastfarger. Hun bør også passe på at midjen er markert. Omslagsplagg er supre til henne. Hun bør også passe på at buksene ikke er for vide, noe som vil gjøre henne visuelt kortere.

SMINKETIPS
Makeupen er lagt i kalde farger med en naturlig lipgloss. Lene har kraftige bryn som det var nødvendig og nappe. Det er viktig å renske opp på undersiden og få brynene i fasong. Vi forsterket brynene med øyebrynsskygge, for å få riktig farge. Det er spesielt viktig når håret er farget mørkere. Vi la en lys skygge på øyelokket og brungrå skygge i globallinjen. Brun kajal langs vippekanten og brunsvart maskara setter prikken over i-en. Rouge langs kinnbeina gir en frisk glød i ansiktet. Leppene er tegnet opp med en lipliner, deretter la vi en naturlig lipgloss.

HÅRTIPS
Lene har et godt hår, og hun har spart for å få det langt. Selv om hun var åpen for forandringer bestemte frisøren seg for å beholde lengden og lage en klipp som definerte og rammet inn ansiktet. Klippen flytter tyngden av håret opp på hodet og lager en smalere linje der hvor det tidligere var mest tyngde. Lene har fått en kort lugg som kan legges til siden, og tuppene er klippet opp for å få et lett og luftig preg. Fargen er to grader mørkere enn den hun hadde fra før, og gir en flott ramme til ansiktet. I tillegg framhever den Lenes flotte øyefarge.


FØR: Lene er en vakker kvinne med stort potensial.
FØR: Lene er en vakker kvinne med stort potensial. Vis mer
ETTER: - Jeg har fått lyst til å shoppe igjen!
ETTER: - Jeg har fått lyst til å shoppe igjen! Vis mer
Skinnveske med praktisk, regulerbar hank (kr 600, Wedins).
Skinnveske med praktisk, regulerbar hank (kr 600, Wedins). Vis mer
Grå satengtopp med spagettistropper (kr 550, Mikko) til skjørt (kr 1750, Lyst) , som er lett skrådd med vipper nede og asymmetrisk skjørtekant. En grå strikkejakke over (kr 1900, Lyst). Høye støvletter (kr 1600, Bianco) med knytting i front som gjør at den passer til de fleste leggtyper.
Grå satengtopp med spagettistropper (kr 550, Mikko) til skjørt (kr 1750, Lyst) , som er lett skrådd med vipper nede og asymmetrisk skjørtekant. En grå strikkejakke over (kr 1900, Lyst). Høye støvletter (kr 1600, Bianco) med knytting i front som gjør at den passer til de fleste leggtyper. Vis mer
Brun ribbestrikket genser (kr 600, Tara) med hette, til en kort omslagsjakke (kr 1000) med volangkant. Rutet skjørt (kr 900, begge Vivekes) som sitter godt over hoftene, og har god vidde nede. Belte (kr 400, Tara) og høye støvler (kr 1100, Roots). Caps (kr 60, Indiska).
Brun ribbestrikket genser (kr 600, Tara) med hette, til en kort omslagsjakke (kr 1000) med volangkant. Rutet skjørt (kr 900, begge Vivekes) som sitter godt over hoftene, og har god vidde nede. Belte (kr 400, Tara) og høye støvler (kr 1100, Roots). Caps (kr 60, Indiska). Vis mer
Rysjeskjerf (kr 400, Vivekes) i chiffon, og fløyel.
Rysjeskjerf (kr 400, Vivekes) i chiffon, og fløyel. Vis mer
Semskede skinnhansker med fuskepels (kr 250, Wedins).
Semskede skinnhansker med fuskepels (kr 250, Wedins). Vis mer
Øredobber med små treperler (kr 80, Wedins).
Øredobber med små treperler (kr 80, Wedins). Vis mer
Høye støvletter (kr 3350, Mikko) med strikket skaft som gjør at de kan brukes av forskjellige leggstørrelser.
Høye støvletter (kr 3350, Mikko) med strikket skaft som gjør at de kan brukes av forskjellige leggstørrelser. Vis mer
Langt kjede med sløyfe (kr 400, Vivekes).
Langt kjede med sløyfe (kr 400, Vivekes). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer