Hatt

Ok, hva har hun på hodet?

Ikke alt på rød løper er like lett å forstå.

HVA I ALLE DAGER ER DETTE?: En bob eller et utklekket egg? Skuespiller Rose McGowan gjør ikke som alle de amdre på rød løper. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Pres
HVA I ALLE DAGER ER DETTE?: En bob eller et utklekket egg? Skuespiller Rose McGowan gjør ikke som alle de amdre på rød løper. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Pres Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Å ha på seg en kul hatt har vært trendy lenge, og vil du være virkelig chic, surrer du et silkeskjerf rundt hodet eller smykker deg med en mønstret silkemyk turban.

Men av og til ser vi hodeplagg som føles helt nytt. Skuespiller Rose McGowan (41) hadde fått det for seg at hun skulle ta på seg noe lekkert i lilla filt, da hun gjestet The Daily Front Rows Fashion Los Angeles Awards torsdag kveld.

Selv sier hun til den engelske avisen The Daily Mail, at det er en vulcan chic hat designet av en designervenninne i LA.

Hun sier også at hun er veldig opptatt av mote, og at hun skal dra rett til moteuken i Paris i helgen.

41-åringen, som er kjent for sin rolle som Paige Matthews i TV-serien «Charmed», og filmer som «Skrik» og «Jawbreaker», lot ellers hatten prate, mens resten av antrekket var enkelt.

Trendy farge

Fargen på hatten til Rose er kanskje ikke tilfeldig, all den tid det har vært hot å farge håret sitt lilla i Hollywood en god stund nå.

Både Nicole Richie og Katy Perry går for bærfargede frisyrer, og samme kvelden var de en fin match.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer