Mary-kate & Ashley For Bik Bok

Olsen-tvillingene kler deg til fest!

Mary-Kate og Ashley Olsen vil kle opp skandinaviske jenter til den kommende festsesongen. De forteller STYLEmag om sin designinspirasjon, sine stilikoner og sin egen stil.

Olsen-tvillingene kler deg til fest!
Publisert
Sist oppdatert

Stilikonene vi først ble kjent med som babyer i TV-serien "Under samme tak" vokste opp i rampelyset, og ble raskt moteikoner for jenter over hele verden.

Nå er tvillingene 27 år gamle, og businesskvinner med sitt eget moteimperium med merkene The Row, Elizabeth and James, Olsenboye og StyleMint. Tidligere i vår lanserte jentene sin første kolleksjon i samarbeid med kleskjeden Bik Bok. Nå kommer den andre kolleksjonen, og tvillingene ønsker å kle opp skandinaviske jenter til festsesongen.

Les også: Mary-Kate & Ashley skapte hysteri

Olsen-tvillingene kler deg til fest!

MOTEIKONER: Olsen-tvillingene inspirerer jenter verden over med sin sans for mote. Foto: All Over.

Hva var hovedinspirasjonen bak kolleksjonene dere har designet for Bik Bok?

Mary-Kate: Vår egen personlige smak og stil satte sitt preg på kolleksjonene en hel del. Vi tok utgangspunkt i silhuetter vi liker å kle oss i og fokuserte på å skape små detaljer som gjør hvert enkelt plagg unikt.

Ashley: Den andre kolleksjonen som kommer nærmere jul er mer myntet på hvordan vi tror kunden ønsker å kle seg i spesielle anledninger under festsesongen. Kolleksjonen er feminin med kjoler, skjørt og dresser. Vi tilføyde også toner av rødt og blått og tok også i bruk brokademønster for å føye til ulike fargeelementer.

Hva slags tilbehør er dere mest opptatt av akkurat nå?

Ashley: Jeg elsker veskene vi har laget. Vi brukte teksturert skinn og spritet opp med glidelåser, nagler og lenker.

Mary-Kate: Smykker kan virkelig definere et antrekk eller bidra til å endre humøret ditt. Kanskje bringer en ring deg hell, eller så fikk du den i gave og derfor betyr den så mye for deg. Det gir en bestemt følelse å ta på seg et smykke som betyr noe spesielt for seg.

Har dere noen stilikoner?

Mary-Kate: Daphne Guinness fordi hun er eventyrlysten og fryktløs i motevalgene hun tar.

Ashley: Lauren Huttons stil er tidløs.

Hva betyr stil for deg?

Ashley: Mote + selvsikkerhet = stil.

Hva ville du aldri kledd deg i?

Mary-Kate: Du spør feil jente, he he!

Les også: Dette er Oslen-tvillingenes kolleksjon for Bik Bok

Olsen-tvillingene kler deg til fest!

PARTY-ANTREKK: Skinnjakke, kr 1995. Bukser med glidelås-detaljer, kr 1999. Kjole, kr 499, Magetopp, kr 599. Kimono, kr 699. Ørevarmere, kr 99. Brokadebukser, kr 699. Skinnskjørt i rødt og svart, kr 1995 per stykk. Foto: Produsentene.

Av: Julie Kase

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer