Tulipantopp er vårens sikreste investering. Se bildekarusell for merker og priser. Foto: Produsentene
Tulipantopp er vårens sikreste investering. Se bildekarusell for merker og priser. Foto: Produsentene Vis mer

Vårmote

Om du skal unne deg kun én ting

En tulipantopp er vårens hotteste investering.

Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezMarc Jacobs, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen og Stella McCartney er noen av designerne som har lagt sin elsk på tulipantoppene. Akkurat nå er det kjøpet like sikkert som banken.


Spesielt flatterende


Ikke nok med at plagget tar moteverden med storm, det er også flatterende for de fleste kroppsfasonger. Volangen som står ut vil gi deg en feminin figur, uansett om du har det fra før av eller ikke. Er du usikker på hvordan du skal kle deg etter din kroppsfasong er det lurt å finne en kjendis med samme fasong som deg og la deg inspirere.


Følger etter


Det er faktisk ikke langt mellom catwalk og de oppdaterte butikkene du finner i nærheten av deg. De store kjedene er flinke til å plukke opp servere deg rykende ferske trender. Her kan du finne varianter som passer flere lommebøker.

Få inspirasjon her
LES OGSÅ: 10 kjoler du vil elsker akkurat nå

Pass opp

Det viktigste trikset for å få tulipantoppene til å se fine ut, er å style de med en trang underdel. Hvis du tar på et ballongskjørt under vil du risikere å se ut som en ball, selv om du i utgangspunktet ikke er rund.

LES OGSÅ: Geniale vester

For de sporty

Om en tulipantopp ikke var plagget du drømte om, er det spesielt en ting som er like hot om dagen. Det er nemlig de sporty sneakersene med kilehæl á la Isabel Marant. Høye sneakers kombinerer det beste fra to verdener.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer