Langt hår

Ønsker du lengre hår? Her er noen gode tips

Det er flere ting du kan gjøre.

LANGT HÅR? Det finnes kanskje ikke noen mirakelkur for langt hår, men det finnes noen gode tips som vil gjøre det mye lettere for deg å få et sunt og friskt langt hår. Foto: NTB
LANGT HÅR? Det finnes kanskje ikke noen mirakelkur for langt hår, men det finnes noen gode tips som vil gjøre det mye lettere for deg å få et sunt og friskt langt hår. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Nytt år, nye muligheter. Det er muligens første gangen vi har sagt det hvor vi virkelig håper at det byr på en ordentlig ny start. 2021 blir nok ikke helt annerledes fra 2020 på et blunk, men vi kan begynne i det små.

Med en ny frisyre, for eksempel?

Det er mange som gjerne gjøre forandringer med håret sitt når vi går inn i en ny sesong eller et nytt år. Kanskje prøver du noe en helt ny trend, eller så begynner du å spare til det lange håret du alltid har ønsket deg.

Egen kunst å klippe langt hår

Hvis det er langt hår du er på jakt etter, har du kommet til rett sted. Siv Oldervik, frisør og eier av Stas hår og bryn i Trondheim, har flere gode tips som får deg på rett vei til langt hår.

- Først må du finne en frisør som er god på å klippe langt hår. Det er nemlig en egen kunst! Be om en god klipp - en som ikke innebærer at du tar mye lengde, men som klipper bort delte spisser. Ta gjerne en god kur i samme slengen. Da har du «nullstilt» håret, som jeg sier, og så er det bare å starte å planlegge hvordan du skal behandle håret ditt.

- Sett opp faste avtaler hos frisøren slik at det ikke sklir ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer