Vesker

Oppdater vesken din på 1-2-3

Det er ikke mange grepene som skal til før du så å si har noe helt nytt!

OPPDATER VESKEN: Et silkeskjerf eller noen nye stropper er det som skal til! Foto: Zuma Press
OPPDATER VESKEN: Et silkeskjerf eller noen nye stropper er det som skal til! Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å være kreativ kan gi oss mange spennende antrekk. Små, enkle grep kan løfte en look og gjøre noe gammelt litt nytt. Ikke alle er helt der (enda) at de har et klesskap full av vesker, og noen ganger har man kanskje ikke budsjettet til å gå ut og kjøpe seg en ny heller. Da er det så fint at det finnes noen måter som oppdaterer vesken din på 1-2-3.

LES OGSÅ: Derfor bør du ha en t-skjorte med print i klesskapet ditt

1. Bruk et silkebånd

Om det enten er en bandana, et silkebånd, eller et tøystykke for den saks skyld, finn det fram og knyt det på den ene stroppen på vesken din. Dersom vesken din har ganske «lave» hanker, kan du fint prøve å tvinne det rundt den ene hanken.

Har du en ensfarget veske som ikke skiller seg så mye ut, kan det være en idé å finne et bånd som gjerne har et iøynefallende print eller som kommer i en sprek farge. Dette er et supert stylingtriks for deg som kanskje ikke bruker så mye farge til hverdags, men som gjerne ønsker å gjøre noe med det (i små steg, da). 

Du har også kanskje sett at veskene til det norske merket Holzweiler kommer med noen lekre silkeskjerf! Så her trenger du ikke akkurat gjøre så mye selv. Men skulle du ønske å bruke silkeskjerfet ditt til noe mer, kan du se fem ulike måter å gjøre det på her!

2. Test ut «patches»

Har du hørt om «patches»? Det er små merker som ofte er påsydd eller strøket på jakker, bukser - rett og slett alt som er av klær. Det kan ofte se brodert ut også, og mange designere har tatt denne trenden inn i designet sitt og presentert vesker som har påsydde «patches».

Gucci har blant annet kommet med noen varianter som er blitt superpopulære! Dessverre er det en ganske så stiv pris på disse veskene, men du kan jo alltids prøve å lage noe lignende selv? Bare husk på at det er uheldig å stryke på slike «patches» på skinnvesker. Gå heller derfor noe i et annet materiale.

TRENDY VESKE: Legg merke til insektet som er på Gucci-veksen til Nathalie Helgerud. Foto: Rex Features
TRENDY VESKE: Legg merke til insektet som er på Gucci-veksen til Nathalie Helgerud. Foto: Rex Features Vis mer

3. Bytt stropp

Når du kjøper en veske, er det først og fremst alt uten om stroppene man ser på. Stroppene, eller skulderremmen, er ikke akkurat det som skiller seg mest ut - ofte er det jo bare en lenke med skinn. Men dette kan du enkelt gjøre noe med!

Nå finnes det nemlig så mange som selger stropper separat slik at du bare kan hekte det på vesken din. Plutselig har du gitt den gamle vesken et helt nytt uttrykk - og det kan du gjøre så ofte du vil! Dessverre er det mange av stroppene som allerede har en ganske så stiv pris på seg, men da skal du få et godt tips!

Går du inn på Ebay og søker på både «patches» og «bag straps» vil du få opp utallige forslag til en svært billig penge. Under finner du mer inspirasjon til alle de øvrige tipsene, og selv om noen av dem er litt dyrere, finner du også noen budsjettvennlige alternativer. Kommer du til å teste ut noe?

LES OGSÅ: Met-galla 2017: Kendall Jenner med kveldens drøyeste antrekk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer