Vesker

Oppdater vesken din på 1-2-3

Det er ikke mange grepene som skal til før du så å si har noe helt nytt!

OPPDATER VESKEN: Et silkeskjerf eller noen nye stropper er det som skal til! Foto: Zuma Press
OPPDATER VESKEN: Et silkeskjerf eller noen nye stropper er det som skal til! Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å være kreativ kan gi oss mange spennende antrekk. Små, enkle grep kan løfte en look og gjøre noe gammelt litt nytt. Ikke alle er helt der (enda) at de har et klesskap full av vesker, og noen ganger har man kanskje ikke budsjettet til å gå ut og kjøpe seg en ny heller. Da er det så fint at det finnes noen måter som oppdaterer vesken din på 1-2-3.

LES OGSÅ: Derfor bør du ha en t-skjorte med print i klesskapet ditt

1. Bruk et silkebånd

Om det enten er en bandana, et silkebånd, eller et tøystykke for den saks skyld, finn det fram og knyt det på den ene stroppen på vesken din. Dersom vesken din har ganske «lave» hanker, kan du fint prøve å tvinne det rundt den ene hanken.

Har du en ensfarget veske som ikke skiller seg så mye ut, kan det være en idé å finne et bånd som gjerne har et iøynefallende print eller som kommer i en sprek farge. Dette er et supert stylingtriks for deg som kanskje ikke bruker så mye farge til hverdags, men som gjerne ønsker å gjøre noe med det (i små steg, da). 

Du har også kanskje sett at veskene til det norske merket Holzweiler kommer med noen lekre silkeskjerf! Så her trenger du ikke akkurat gjøre så mye selv. Men skulle du ønske å bruke silkeskjerfet ditt til noe mer, kan du se fem ulike måter å gjøre det på her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer