Trender

Oransje er like trendy til neste år

Høstens it-farge blir med oss inn i soloppgangen i 2012, ifølge designeren Marc Jacobs.

<strong>FRA MOTEUKEN I NEW YORK:</strong> Marc Jacobs vil at vi skal kle oss i freshe sporty plagg til neste år. Fargen som gjelder er ORANSJE.  Foto: All Over Press
FRA MOTEUKEN I NEW YORK: Marc Jacobs vil at vi skal kle oss i freshe sporty plagg til neste år. Fargen som gjelder er ORANSJE. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mercedes-Benz Fashion Week i New York er i full gang, og over 100 designere viser sine kolleksjoner for neste vår- og sommer.

Hver dag får vi stadig flere tips om hva vi skal gå med til neste år - ikke minst er det interessant å se antrekkene til de fasjonable gjestene på første rad.

MER FRA MOTEUKEN I NEW YORK: En bukse litt utenom det vanlige.

Fargefesten fortsetter

Så langt har vi sett blomstrede lavendelkjoler hos Prabal Gurung, krokodillefrie klær på catwalken til Lacoste og fiskebeinskjoler signert Zac Posen.

Og at det er en frisk og fargerik vår vi skal inn i er det ingen tvil om. Hos mange av designerne flommer det over av muntre farger.

Ikke ulikt de vi ser denne høsten også - med dijon, tomatrødt og flaskegrønt i spissen.

Oransje alarm for 2012

En som er i tropicanahumør er Marc Jacobs. Hos han er det meste dyppet i appelsin, vannmelon og sitron.

Den New York-baserte designeren, som står bak høstens glamorøse 70-tallsstil, har laget en sporty og avslappet kolleksjon. Man skal når som helst kunne ta seg et slag tennis eller en runde cricket på gresset.

Fordi mange av antrekkene er stylet med streetwearsko, er det heller ingenting som stopper deg fra å ta noen breakdance-trinn, hvis det skulle være fristende.

Hotteste fargekombinasjon: Oransje og marineblått.

FRA MOTEUKEN I NY: MARC JACOBS VÅR/SOMMER 2012
Nøkkeltrendene fra kolleksjonen

Stikkord hos Marc Jacobs er 60-tallet, røde roser i kinnene og colourblocking.

Se opp for horisontale striper, løse chinos-bukser stashet opp med korte jakker, strutteskjørt med papegøyeprint, 50-tallsinspirerte badedrakter og freshe bomullskjoler.

Vintage-inspirerte trøyer, shorts og buksedresser går også igjen.<strong>SPORTY BABE:</strong> Hos Marc Jacobs er det en avslappet fresh stil som gjelder for 2012.  Foto: All Over Press
SPORTY BABE: Hos Marc Jacobs er det en avslappet fresh stil som gjelder for 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer