Moods Of Norway

Øredobbene koster under 100 kroner

Pia Haraldsen og andre norske moteelskere satset på rimelige accessoirer på Moods-festen. Rapp tipsene deres her.

FRA CUBUS: Designer og TV-personlighet Pia Haraldsen pyntet opp festantrekket med et par lekre øredobber fra Cubus.  Foto: Per Ervland
FRA CUBUS: Designer og TV-personlighet Pia Haraldsen pyntet opp festantrekket med et par lekre øredobber fra Cubus. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det manglet ikke på glitter og glamour, da Moods of Norway-gutta Simen Staalnacke og Peder Børresen viste frem sin nye kolleksjon under VMs «Winterwonderland»-show på Universitetsplassen i Oslo torsdag kveld. Åtte artister, to singelslipp, 80 dansere, 80 antrekk, 80 kostymer og 70 modeller på 22 minutter var de sentrale stikkordene for det spektakulære showet, og etterfesten ble avholdt i den eksklusive Rococo-salen på Grand Hotel. Der fikk kjendisene og de andre inviterte, som blant annet inkluderte selveste Whitney Port, kjent fra MTV-seriene «The Hills» og «The City», mulighet til å kaste av seg de tjukke ytterjakkene, UGG-bootsene og ullstrømpebuksene, og vise seg frem i sin fineste stas. Til KK.no kunne nesten alle kjendiskvinnene avsløre at deres beste triks for å holde stilen i kulda, er å bruke ekstra mye accessoirer. Og accessoirer var også et av stikkordene for antrekkene som prydet den rosa løperen på Moods-festen. Les også: - Wow, Moods er helt rått!

- Elsker billigkjedene

Designer og TV-personlighet Pia Haraldsen var en av dem som satset på kule smykker, veske og sko for å piffe opp festantrekket. Og 29–åringen kunne avsløre at de lekre sølvøredobbene hun hadde på slett ikke var så dyre som mange kanskje hadde trodd. - De er faktisk fra Cubus og kostet ikke mye, sier en smilende Pia til KK.no. Øredobber fra butikkjeden varierer i pris, men flesteparten koster under hundrelappen. - Jeg er veldig glad i billigkjedene faktisk. Cubus for eksempel synes jeg har kommet seg veldig. De har utrolig mye fine ting. Også er jeg veldig glad i Topshop. Det er dessverre slik at de har sluttet å sende til Norge, men heldigvis er jeg ganske ofte i London, så da får jeg shoppet litt, forteller Pia. Det var imidlertid ikke bare Haraldsen som satset på accessoirer fra «billigkjedene» torsdag kveld. Også Costume-redaktør Vanessa Rudjord hadde på seg en lekker ring fra H&M til kun kroner 49,50. - Denne ringen måtte jeg bare ha. Den er så utrolig fin, og jeg har kjøpt den i alle de tre fargene den kommer i, forteller Vanessa. Costume-redaktøren hadde ellers satset på casual eleganse på Moods-festen, og antrekket bestod av en enkel hvit singlet og bukse fra Made in Heaven, en paljettvest hun hadde kjøpt for seks år siden, samt en trendy veske fra Alexander Wang.Les også: Hadde på seg tre par sokker på den iskalde visningenSE KJENDISENES ANTREKK OG ACCESSOIRER HER:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer