Øredobber:

Øredobbene som skriker fest

Disse passer perfekt til 2017s siste festligheter!

KLAR FOR FEST: Et par iøynefallende øredobber er ofte alt som skal til for å gjøre et antrekk komplett! FOTO: NTB Scanpix
KLAR FOR FEST: Et par iøynefallende øredobber er ofte alt som skal til for å gjøre et antrekk komplett! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er så klare for festsesongen! Men garderoben trenger fremdeles en siste finpuss. De fleste antrekkene er på plass, men tilbehøret - det mangler vi litt av. Og hvis det er en ting vi sverger til året rundt, enten det er hverdag eller fest, så er det øredobber. Derfor har vi samlet sammen de fineste, mest spreke, fargerike og kule øredobbene du finner denne sesongen.

Mange går for den lille sorte når de skal på fest i julen og da er det fint å sprite opp antrekket med litt iøynefallende ørepynt. Denne typen styling er noe vi sverger til år etter år, og det slår aldri feil. For det blir jo ofte sånn, at man velger mørke antrekk i julen. Men igjen er det også den tiden vi føler vi kan kjøre litt ekstra på når det kommer til tilbehøret!

I år ser vi etter smykker som gjør mye ut av seg - da gjerne øredobber. De kan gjerne være store med mye farger, eller fange oppmerksomheten din ved å glitre litt ekstra. Under har vi samlet sammen noen favoritter. Hva kommer du til å gå for?

LES OGSÅ: Ekspert på å grise til sminken? Slik holder du den på plass!
LES OGSÅ: Kirurg advarer mot svært populær vintersko
LES OGSÅ: 24 fantastiske kjoler til festsesongen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer