Oscar 2018:

Oscar-utdelingens best kledde

Saoirse Ronan og Zendaya var blant damene som tok pusten fra oss på den røde løperen.

OSCAR 2018: Jennifer Lawrence var blant kveldens best kledde. Foto: Scanpix
OSCAR 2018: Jennifer Lawrence var blant kveldens best kledde. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2018 ble sparket i gang med prisutdelinger som den gjeve Golden Globes-utdelingen. Her valgte stjernene å kle seg i sort for å vise sin støtte for #MeToo-bevegelsen. I ettertid har stjernene også båret hvite roser for å gjøre det samme.

Det var derfor spennende å se om filmindustriens stjerner hadde valgt å gjøre noe lignende da en av årets gjeveste utdelinger gikk av stabelen natt til mandag, norsk tid. Under årets Oscar-utdeling hadde stjernene valgt å la de sorte antrekkene ligge hjemme. Grey's Anatomy-produsent Shonda Rhimes fortalte under en pressekonferanse før utdelingen at denne bevegelsen handler om mer enn bare den røde løperen.

- Det er viktig at folk skjønner at Time's Up handler om mer enn bare den røde løperen. De kvinnene du har sett gå på løperen i svart, er nå aktivister for bevegelsen, sa Rhimes under pressekonferansen ifølge The Telegraph.

OSCAR 2018: Her er årets vinnere

Kveldens best kledde

Å møte opp på den røde løperen i forkant av en prisutdeling, har vært en viktig del av showbiz i mange, mange år. Selv om den røde løperen er en perfekt anledning for å vise sin støtte til bevegelser som Time's Up, er det viktig å understreke at det er ikke bare her man kan gjøre en forskjell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer