Brandy Melville

Oslo-butikk søker etter «babes»

Klesbutikken ber søkere legge ved profilbilde og Instagram-profil i søknaden sin.

SØKER ETTER «BABES»: Den italienske kleskjeden er i hardt vær nok en gang. FOTO: Brandy Melville.
SØKER ETTER «BABES»: Den italienske kleskjeden er i hardt vær nok en gang. FOTO: Brandy Melville. Vis mer
Publisert

I disse dager ser mange unge etter en sommerjobb, og klesbutikk er gjerne spesielt populært. Kanskje kan det være starten på en lang karriere innen mote?

Men hvis du trodde det holdt med en interesse for klær og mote og en god porsjon pågangsmot kanskje krydret med litt erfaring til og med, må du tro om igjen. I hvert fall om du vil jobbe for Brandy Melville, den populære tenåringsbutikken. For i denne klesbutikken kan det virke som om det er det ytre som veier aller tyngst.

KK er de siste dagene blitt kontaktet av flere som forteller om en litt spesiell stillingsutlysning som i skrivende stund henger rundt om i Bogstadveien i Oslo.

Eller, stillingen som utlyses er i og for seg ikke så oppsiktsvekkende. Det er måten utlysningen er utformet på som kritiseres.

«Vi søker etter babes », heter det i stillingsutlysningen fra den italienske klesbutikken Brandy Melville i Oslo.

Her oppfordres søkerne til å legge ved profilbilde samt Instagram-konto i tillegg til mer tradisjonell CV og søknad.Representanter for Brandy Melville har ikke vært tilgjengelige eller svart på våre henvendelser for å få utdypet hva som ligger i denne stillingsutlysningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer