Oslo Runway

Oslo Runway: Disse designerne viser i år!

Flere nye designere er lagt til på årets liste!

OSLO RUNWAY: Moods Of Norway, Johnny Love, By TiMo og Veronica B Vallenes er de første designerne som skal vise fram sine kolleksjoner for høsten 2016. Foto: Ap
OSLO RUNWAY: Moods Of Norway, Johnny Love, By TiMo og Veronica B Vallenes er de første designerne som skal vise fram sine kolleksjoner for høsten 2016. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene nærmer seg med stormskritt, og vi i KK.no er så glade for at vi her i Norge også kommer til å vise fram noe av det beste vi har å by på innen design. Etter at Oslo Fashion Week ble historie, ville PR-byrået This Is PR lage en ny plattform for norsk design gjennom Oslo Runway.

5 designere viste frem kolleksjonene sine i fjor, men nå utvider de Oslo Runway til to dager, og holder til og med visningene i Den Norske Opera & Ballett! 

- Det at vi velger å strekke det over to dager er jo fordi det er flere visninger enn forrige gang, sier prosjektleder hos This Is PR, Ditte Kristensen, til KK.no.

Nå kan vi også avsløre de første designerne som skal vise på dag 1 under årets Oslo Runway: Moods Of Norway, Johnny Love, byTiMo og Veronica B Vallenes. Saken fortsetter under annonsen.

Disse viser dag 1

Både Johnny Love og byTiMo hadde visning forrige gang, så det skal bli spennende å se hva de to «nye» (Moods Of Norway og Veronica B Vallenes), men blant de mest kjente, designerne finner på. Selv gleder KK.nos fashion editor, Darja Barannik, seg til å se kolleksjonen til en av årets nye designere. 

- Jeg liker godt det stilrene designet til Victoria B Vallenes, som samtidig har en kul vri og mange små, interessante detaljer, sier Barannik.

Alle designere som viser under dag 1 er godt kjent i den norske moteindustrien, og Barannik håper vi også får se noe helt nytt presentert.

- Jeg håper at Oslo Runway blir et sted hvor ikke bare kommersielle og etablerte merker viser, men at det også kan bli en arena for nykommere, sier hun. 

- At visningene er lagt til Operaen er jo helt utrolig bra

Dette sier Simen Staalnacke og Peder Børresen fra Moods Of Norway om årets location for Oslo Runway. 

- Mote-Norge trenger virkelig en slik arena! Vi gleder oss utrolig masse til å vise vår nye kolleksjon på årets Oslo Runway. At visningene er lagt til Operaen er jo helt utrolig bra. Norske designere som viser norsk mote i Norges mest gjennomdesignede bygg, er en uslåelig kombinasjon, sier designerne. 

Både Moods Of Norway og By TiMo har gjort seg bemerket internasjonalt. Ed Westwick (28), kjent fra tv-serien «Gossip Girl», har hatt på seg en av de kule dressene til Moods Of Norway og Oscar-vinner Gwyneth Paltrow (43) designet en helt egen spesialkolleksjon med byTiMo . Tina Mollat bak byTiMo er også svært fornøyd med at årets Oslo Runway er lagt til Operaen. 

- Operaen er en av de flotteste bygningene i Oslo, så å få vise min neste kolleksjon der gleder jeg meg veldig til. Jeg sydde kostymer for operaen når jeg bare var 18 år gammel, så på en måte kommer jeg litt tilbake til der det hele startet, sier Mollat.

Disse viser dag 2

Nå har også pressebyrået This Is PR avslørt hvilke designere som skal vise kolleksjonene sine den andre dagen av Oslo Runway.

Admir Batlak, byMAGMALOU, Elisabeth Stray Pedersen, FWSS og Holzweiler er alle nye på catwalken til Oslo Runway og skal stå for visningene denne dagen. Vi gleder oss!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer