Oslo Runway

Oslo Runway: Disse designerne viser i år!

Flere nye designere er lagt til på årets liste!

OSLO RUNWAY: Moods Of Norway, Johnny Love, By TiMo og Veronica B Vallenes er de første designerne som skal vise fram sine kolleksjoner for høsten 2016. Foto: Ap
OSLO RUNWAY: Moods Of Norway, Johnny Love, By TiMo og Veronica B Vallenes er de første designerne som skal vise fram sine kolleksjoner for høsten 2016. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene nærmer seg med stormskritt, og vi i KK.no er så glade for at vi her i Norge også kommer til å vise fram noe av det beste vi har å by på innen design. Etter at Oslo Fashion Week ble historie, ville PR-byrået This Is PR lage en ny plattform for norsk design gjennom Oslo Runway.

5 designere viste frem kolleksjonene sine i fjor, men nå utvider de Oslo Runway til to dager, og holder til og med visningene i Den Norske Opera & Ballett! 

- Det at vi velger å strekke det over to dager er jo fordi det er flere visninger enn forrige gang, sier prosjektleder hos This Is PR, Ditte Kristensen, til KK.no.

Nå kan vi også avsløre de første designerne som skal vise på dag 1 under årets Oslo Runway: Moods Of Norway, Johnny Love, byTiMo og Veronica B Vallenes. Saken fortsetter under annonsen.

Disse viser dag 1

Både Johnny Love og byTiMo hadde visning forrige gang, så det skal bli spennende å se hva de to «nye» (Moods Of Norway og Veronica B Vallenes), men blant de mest kjente, designerne finner på. Selv gleder KK.nos fashion editor, Darja Barannik, seg til å se kolleksjonen til en av årets nye designere. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer