Oslo Runway

- Oslo Runway har bidratt med å løfte norsk mote

KK.nos moteekspert - Darja Barannik, er inspirert og imponert etter dag én.

OSLO RUNWAY: Holzweiler samlet i trappen utenfor det gamle atelieret til Edvard Munch.  Foto: Oslo Runway
OSLO RUNWAY: Holzweiler samlet i trappen utenfor det gamle atelieret til Edvard Munch. Foto: Oslo Runway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag formiddag gikk startskuddet for Oslo Runway i Marmorsalen på Sentralen i Oslo. For tredje gang arrangeres den norske moteuka, hvor presse, bloggere, stylister og fotografer samles for å se norsk design. Allerede første debutsesong fikk Oslo Runway og initiativtakerne mye skryt, og programmet, organiseringen og gjennomføringen har bare blitt enda bedre denne sesongen. 

At Oslo Runway har skapt en seriøs og profesjonell visningsarena er det ingen tvil om. Jeg er mektig imponert over hvor fort Oslo Runway-ansvarlig Ditte Kristensen i This is PR og resten av teamet har bygget opp et bunnsolid og bra arrangement. De har virkelig løftet norsk mote, og det gjør meg enda stoltere å høre at våre internasjonale gjester er imponerte. En stor (og velfortjent) klapp på skulderen til dere, Oslo Runway! 

Arrangementet finner sted på Sentralen, som er et godt utgangspunkt for visningene. Dag én er vel overstått og jeg kan konkludere med at dagen har vært utrolig inspirerende! Alle designerne som viste på Sentralen skapte sin egen unike venue ved hjelp av ulike installasjoner, musikk, stemninger og lyssetting. 

OSLO RUNWAY: FWSS, Diemme og Cala&Jade åpnet Oslo Runway med en fantastisk visning i Marmorhallen.  Foto: oslo Runway
OSLO RUNWAY: FWSS, Diemme og Cala&Jade åpnet Oslo Runway med en fantastisk visning i Marmorhallen. Foto: oslo Runway Vis mer

FWSS

Denne sesongen var det Fall Winter Spring Summer, Diemme og Cala & Jade som fikk æren av å sparke i gang den norske moteuka med et spektakulært, lekent og inspirerende show. Gjestene fikk servert shave ice før de beveget seg inn i Marmorhalen hvor det var en Pariserhjul-lignende installasjon dekorert med ulike vesker og sko - så kult (og nytenkende)! Modellene bar klærne på en avslappet og leken måte - edgy, men med et lite smil om munnen. Fargepaletten som beveget seg på catwalken var rød, rosa, sort og beige og snittene var løse og ledige. Vi gratulerer FWSS med flott kolleksjon! 

Iben 

Deretter var det duket for visning av Iben i et mindre, rustikk lokale. Til fengende musikk fikk vi fikk se en leken og avslappet kolleksjon inspirert av gatekultur med tropiske vibber. Det var fargesterke plagg, og materialer som denim, lin og bomull dominerte. 

Cathrine Hammel

Cathrine Cammel er godt etablert i motebransjen, men tirsdag formiddag var det klart for hennes debut-visning i Norge. Kolleksjonen var en av dagens høydepunkter med fantastiske snitt, kvaliteter og ulike materialer. Perfekte basisplagg, rett og slett!

byTiMo

Det var eventyrlig stemning da byTiMo viste sin kolleksjon for vår og sommeren 2017. Modellene svevde ned en nydelig catwalk i flagrende kjoler, todelte sett og jumpsuits i lyse farger og mønstre. Feminint, lekkert og elegant! 

Holzweiler

Allerede forrige sesong, da Holzweiler holdt visning i Malersalen i Operahuset ble de inspirert av omgivelsene og menneskene som jobbet der. Det reflekterte i kveldens kolleksjon hvor vi så et mangfold av ulike farger og print. For Holzweiler har det blitt viktig å forene kunst og mote, og derfor var Edvard Munchs atelier et riktig, kult og imponerende valg for SS17-kolleksjonen. 

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer