#VogueChallenge

Oslo-student har skapt viral Vogue-trend

Har du fått med deg trenden som florerer på Instagram?

SKAPTE TREND: Sammen med fotografen Angèlique Culvin har Oslo-studenten Salma Noor startet en #VogueChallenge. Foto: Angèlique Culvin
SKAPTE TREND: Sammen med fotografen Angèlique Culvin har Oslo-studenten Salma Noor startet en #VogueChallenge. Foto: Angèlique Culvin Vis mer
Publisert

Hvis du klikker deg inn på hashtaggen #VogueChallenge på Instagram, vil du finne over 124 000 innlegg. Dette er ikke en hashtag magasinet selv har startet, men en student fra Oslo!

Du har kanskje sett at mennesker du kjenner har lagt Vogue-logoen over et bilde av seg selv i det siste? Instagram-kontoer over hele verden fylles opp med slike bilder nå om dagen, og nå har det anerkjente motemagasinet endelig delt sine tanker rundt den virale trenden.

«Dette er ikke første gangen folk har skapt sine egne versjoner av eksisterende magasiner, men det er passende at akkurat denne utfordringen begynte nå som en hyllest til Black Lives Matter-bevegelsen», skriver @voguemagazine på Instagram.

Fra deres Instagram-konto, som for øvrig har over 27 millioner følgere, kan du klikke deg inn på saken hvor vi får vite mer om Oslo-studenten vi nevnte i starten av saken. Salma Noor.

Flere nettsider har omtalt det modellen Salma Noor har fått til. Det skal nemlig ha seg sånn at det hele startet med at Noor delte et bilde av seg selv på Twitter 2. juni med Vogue-logoen og tittelen: «Being black is not a crime».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer