& Other Stories:

& Other Stories kommer til Norge

Endelig!

& OTHER STORIES TIL NORGE: Denne nyheten har vi ventet lenge på. FOTO: Produsenten
& OTHER STORIES TIL NORGE: Denne nyheten har vi ventet lenge på. FOTO: Produsenten Vis mer
Publisert

I dag kom nyheten vi har ventet lenge på. KK har faktisk laget en egen sak om hvor mye vi ønsker at kjedebutikker som & Other Stories skal finne sin vei til Norge. Og endelig er dagen kommet.

I en pressemelding, send ut av kjedebutikken selv, kan de gledelig dele nyheten om at & Other Stories vil komme til Norge våren 2019.

- Vi er så glade for å ha funnet et fantastisk lokale på Majorstuen i Oslo. Helt siden vi lanserte merket i 2013 har vi fått gode tilbakemeldinger fra våre norske kunder som har oppdaget butikkene våre i utlandet. Vi kan ikke vente med å åpne dørene neste vår, sier Sanna Lindberg, administrerende direktør i & Other Stories, i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Valentino og Jimmy Choo kommer også til Oslo!

& OTHER STORIES: Et lite utvalg fra kjedebutikkens sommernyheter. Prisen på disse plaggene varierer fra 400 til 800. Foto: & Other Stories
& OTHER STORIES: Et lite utvalg fra kjedebutikkens sommernyheter. Prisen på disse plaggene varierer fra 400 til 800. Foto: & Other Stories Vis mer

Butikk på to etasjer

& Other Stories tilhører H&M-gruppen, men nærmeste butikk for oss nordmenn har enten vært i Stockholm eller København. Prisene er litt dyrere, men klærne er så utrolig fine! Butikkene til & Other Stories har også et veldig stilrent konsept - og det liker vi.

Vi har ennå ikke fått en åpningsdato for butikken som skal ligge i Valkyriegata 1, men at det vil bli en gang på våren i 2019. I pressemeldingen står det også at butikken vil strekke seg over to etasjer.

LES OGSÅ: Sjekk ut disse nye designsamarbeidene!

Mangler bare Arket og Topshop

I fjor kom det nok et tilskudd til H&M-gruppen, som allerede har merker som COS, & Other Stories, Monki og Weekday. «Arket» heter butikken og åpnet sin første butikk i London høsten 2017.

Da butikknyheten ble kjent i høst, tok vi raskt kontakt med PR-sjef i H&M Norge, Kristin Fjeld. Da fortalte hun at butikken er en aktuell merkevare for Norge, men at de har ingen konkrete planer for butikk i Norge.

Det ser heller ikke ut til at Topshop har planer om å finne veien til Norge med det første heller. For åtte år siden kom den skuffende beskjeden om at Topshop avlyser butikkplanene sine i Norge. Topshop hadde sikret seg et enormt lokale på hele 2200 kvadratmeter, og skulle etter planen åpne i Oslo våren 2011.

Åtte år er gått og det ser fremdeles ikke ut som om det kommer en slik butikk med det første, men da kan man glede seg over at & Other Stories er på vei!

LES OGSÅ: Billigkjeden H&M lover: - Innen 2030 skal vi bli hundre prosent bærekraftige

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer