Leppepomade

Over 60 leppepomader er anmeldt – dette er topp 5!

Si farvel til tørre lepper.

Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss sliter med tørre lepper som følge av tap av fuktighet i huden, noe som både er ubehagelig og som kan føre til andre plager som sprekker og såre munnviker.

En god leppepomade kan raskt gjenopprette fuktighetsnivået og løse problemet, men samtidig er det mange produkter der ute som ikke hjelper – noen leppepomader kan faktisk gjøre leppene enda tørrere! 

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 60 ulike leppepomader – under ser du hvilke fem som har fått de aller beste anmeldelsene og som (nesten) garantert vil ta knekken på tørre, sprukne lepper. 

Beeswax Tin fra Burts Bees 
Pris: Cirka 69,-
Lover: En 100 % naturlig leppepomade som inneholder nærende bivoks, kokos- og solsikkeolje. Skal være rik på vitamin E og essensielle fettsyrer som skal pleie og gi næring til tørre lepper.
Stjernerangering: 4,9/5

Denne leppepomaden får fantastiske tilbakemeldinger fra kvinnene som har anmeldt den og 9 av 10 har gitt den fem av fem mulig stjerner på både kvalitet og produkttilfredshet. I anmeldelsene står det at den gir massevis av fuktighet, at den reparerer sprukne lepper og at den etterlater dem myke. «Veldig god lipbalm som fukter og reparerer tørre lepper. Den gjør leppene veldig myke, den er billig, inneholder mye produkt og både lukter og smaker veldig godt!», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Mye produkt til lav pris! Mykgjør og fukter leppene, og holder lenge».

Les alle anmeldelsene her

Lip Balm Beeswax fra Burts Bees
Pris: Cirka 63,-
Lover: En 100 % naturlig leppepomade som inneholder nærende bivoks, kokos- og solsikkeolje. Skal være rik på vitamin E og essensielle fettsyrer som skal pleie og gi næring til tørre lepper. 
Stjernerangering: 4,8/5

Kvinnene som har anmeldt denne leppepomaden, gir den massevis av skryt for sin evne til å mykgjøre og pleie tørre og sprukne lepper, akkurat slik som produktet hevder å gjøre. Videre nevner flere at leppepomaden trekker raskt inn, at den dufter svært godt, samt at flere trekker frem det at den er økologisk som et stort pluss. Mange av kvinnene skriver også at det er deres soleklare favoritt blant leppepomader. «Elsker Burts Bees sine leppepomader! Veldig bra og gjør leppene myke og gode!», står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: «Jeg sliter veldig med såre og tørre lepper og dette er den beste leppepomaden jeg har prøvd».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Over 30 solpudder er anmeldt – dette er topp 5!

Rosebud Salve Original
Pris: Cirka 98,-
Lover: En leppepomade som skal tilføre leppene fuktighet og naturlig glans. Er også et ”alt-i-ett”-produkt som skal kunne brukes på sprukne lepper, tørr hud, neglebånd, sprukne hæler, kviser og så videre. 
Stjernerangering: 4,5/5

Denne leppepomaden får massevis av skryt for sin fuktighetsgivende effekt og for den lange holdbarheten. Kvinnene nevner også at man fint kan bruke den på tørre hudområder og på neglebåndene – akkurat slik produktet lover. «Denne har vært en favoritt i mange år hos både meg og min mor! Den gir veldig mye fuktighet og jeg liker lukten godt. Selv pleier jeg å bruke den rett før jeg legger meg og sover med den – da har jeg alltid silkemyke lepper!», står det i en av anmeldelsene, mens en annen forteller: «Denne kan brukes til veldig mye! Selv bruker jeg den mest til ekstremt tørre partier på kroppen, og til neglebåndene. Den gir utrolig gode resultater over natten!».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene!

Coconut Lip Butter fra The Body Shop
Pris: Cirka 79,-
Lover: En kremet leppebalsam som skal trekke raskt inn i leppene og gi umiddelbar fuktighet. Inneholder økologisk jomfrukokosolje og skal etterlatte leppene myke og glatte. 
Stjernerangering: 4,4/5

Denne leppebalsamen får massevis av skryt for å virkelig gi leppene mye fuktighet og for at den bevarer leppene myke i timevis. Videre skriver kvinnene at den dufter utrolig godt og at den er drøy i bruk. «Har alltid denne i veska! Den holder leppene fuktet gjennom hele dagen og lukter kjempegodt!», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Denne er supergod! Den fukter godt og ikke nok med det; den lukter helt himmelsk!»

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover!

Lip Balm Coconut Milk fra Eos 
Pris: Cirka 79,-
Lover: Denne økologiske, naturlige leppepomaden skal være full av antioksidanter, vitamin E, sheabutter og jojobaolje som skal holde leppene myke og fuktige. Heller ikke testet på dyr. 
Stjernerangering: 4,2/5

Mange av kvinnene som har anmeldt denne leppepomaden, forteller at den tilfører leppene godt med fuktighet og at de raskt gjør leppene mye mykere. I tillegg trekker flere frem den gode duften og produktets naturlige ingredienser som to store pluss. «Elsker denne! Synes den gir mer fukt enn de andre leppepomadene fra Eos. Lukter også kjempegodt!», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Veldig god! Gir mye fukt og holder lenge. Jeg plages med tørre lepper, men Eos redder dagen».

Les alle anmeldelsene her

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer