Ansiktskrem

Over 80 ansiktskremer er anmeldt – dette er topp 5!

Norske kvinner har anmeldt over 80 ansiktskremer – dette er de største favorittene akkurat nå!

Publisert
Sist oppdatert

Ansiktskremer er dyrt, så derfor er det ekstra irriterende når man ender opp med å kjøpe et produkt som ikke holder det som loves. Akkurat hvilken krem du burde gå for, er avhengig av hudtypen og hudtilstanden din og vårt beste tips er å be om en liten prøve neste gang du skal handle ansiktskrem slik at du får testet kremen først og ikke ender opp med et dyrt bomkjøp.

Et annet tips er å sjekke hvilke fem ansiktskremer norske kvinner mener er best: På Talk About Beauty er over 80 anmeldt og under ser du hvilke som nå troner på topp 5-lista:  

LES OGSÅ: Over 100 maskaraer er anmeldt – dette er topp 10!

Vitamin E Moisture Cream fra The Body Shop
Pris: 189,-
Lover: En dagkrem som skal gi fuktighet og beskyttelse, som skal absorberes lett og som skal etterlate huden myk og smidig. 
Stjernerangering: 4,6/5

Denne ansiktskremen får massevis av skryt for å tilføre huden en god dose fuktighet og for at den trekker raskt inn i huden – akkurat som lovet. Flere av kvinnene forteller at de har opplevd en merkbar forskjell på hudens fuktighetsnivå etter at de begynte å bruke denne kremen, samt at flere skriver at den dufter utrolig godt. «Denne hudkremen er veldig god! Drøy i bruk og trekker fort inn i huden, noe som jeg syns er et stort pluss. Har ikke brukt den veldig lenge, men har allerede startet å se resultater», står det i en av anmeldelsene, mens en annen forteller: «En god fuktighetskrem! Den trekker raskt inn i huden og føles ikke klissete. Huden blir ordentlig myk og fin etter påføring!» Les alle anmeldelsene her

Intensive Moisture Balance fra Dermalogica
Pris: Cirka 495,-
Lover: En rik, nærende fuktighetskrem bestående av planteekstrakter, anti-oksiderende vitaminer og fuktighetsgivende ingredienser som skal gjenopprette fuktighetsbalansen og beskytte mot skader fra frie radikaler. 
Stjernerangering: 4,5/5

Alle kvinnene som har anmeldt denne ansiktskremen, har gitt den fem av fem mulige stjerner på produkttilfredshet og flere forteller at det er deres favorittkrem. I anmeldelsene står det at den gir langvarig fuktighet og at den er perfekt for folk med sensitiv hud. P«erfekt for oss med litt sensitiv, tørr hud. Også hvis du har slitt med litt kviser og rød irritert hud. Deilig fuktighet som varer hele dagen. Litt stiv pris, men ellers et veldig godt produkt», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «En fantastisk fuktighetskrem! Den gir utrolig mye fukt til huden, uten at det blir oljete, og den absorberes raskt. Huden min så mye finere ut etter et par bruk!» Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Her er foundation-vinnerne norske kvinner elsker!

Visible Difference Refining Moisture Cream fra Elizabeth Arden
Pris: Cirka 369,-
Lover: En fuktighetskrem til tørr hud som skal beskytte og mykgjøre. Skal i tillegg berolige huden og beskytte mot skadelig UVA-/UVB-stråler og frie radikaler. Skal trekke raskt inn og etterlate huden myk. 
Stjernerangering: 4,5/5

Flere av kvinnene som har anmeldt denne ansiktskremen, forteller at det er deres favorittkrem og skriver at den virkelig gir massevis av fuktighet, akkurat slik produktet lover. Videre nevner flere at den trekker raskt inn i huden og føles lett ut på. «Elsker denne kremen! Bruker den hver morgen etter jeg har renser ansiktet. Den er veldig lett, men gir fortsatt mye fuktighet. Den trekker raskt inn i huden og gjør den veldig myk. Liker også duften!», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Deilig dagkrem som passer for alle hudtyper. Lett og fin, som gir masse fuktighet». Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover!

Hydra Zen Neurocalm Day Cream fra Lancôme
Pris: Cirka 475,-
Lover: En beroligende og intensiv fuktighetsgivende dagkrem som inneholder roseekstrakt og hyaluronsyre. Skal være spesielt tilpasset normal, kombinert og ømfintlig hud. 
Stjernerangering: 4,5/5

Alle kvinnene som har anmeldt denne dagkremen, gir den fem av fem mulige stjerner på kvalitet og flere nevner at det er deres favorittkrem for ansiktet. I anmeldelsene står det at den tilfører huden massevis av fuktighet og at den er mild mot sensitiv hud. «Kremen over alle kremer! Den redder min sensitive hud om vinteren, men er også super om sommeren med sin beroligende og fuktighetsgivende effekt», forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: «Jeg har veldig tørr og sensitiv hud og det er få kremer jeg ikke reagerer på, men denne kan jeg trygt bruke. Gir massevis av fuktighet og føles myk og beroligende på huden. Anbefales!». Les alle anmeldelsene her

Dramatically Different Moisturizing Gel fra Clinique
Pris: Cirka 385,-
Lover: En oljefri gel-lotion som skal bevare en optimal fuktbalanse i hud som er tørr på kinnene og fet i T-sonen eller hele ansiktet. Har en oljefri formel som skal myke opp, glatte ut og forbedre hudstrukturen. 
Stjernerangering: 4/5

Mange av kvinnene som har anmeldt denne ansiktskremen, forteller at den fungerer svært bra på deres kombinasjonshud. De forteller at den gir fukt til tørre partier og matter ned fete områder, samt at flere nevner at den trekker raskt inn og føles lett på huden. Kremen har fått noe trekk på grunn av prisen, men flere skriver samtidig at de syns den er verdt hver eneste krone. «Jeg har kombinasjonshud og når jeg bruker denne før jeg tar på sminke, holder huden seg matt nesten hele dagen. Jeg liker denne veldig godt!», står det i en av anmeldelsene, mens en annen kvinne skriver: «Perfekt for min kombinerte hud. Føles myk og kjølig på huden, og sørger for å fukte tørre partier og matte ned fete. Anbefales!» Les alle anmeldelsene her.

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer