Ansiktskrem

Over 80 ansiktskremer er anmeldt – dette er topp 5!

Norske kvinner har anmeldt over 80 ansiktskremer – dette er de største favorittene akkurat nå!

Publisert
Sist oppdatert

Ansiktskremer er dyrt, så derfor er det ekstra irriterende når man ender opp med å kjøpe et produkt som ikke holder det som loves. Akkurat hvilken krem du burde gå for, er avhengig av hudtypen og hudtilstanden din og vårt beste tips er å be om en liten prøve neste gang du skal handle ansiktskrem slik at du får testet kremen først og ikke ender opp med et dyrt bomkjøp.

Et annet tips er å sjekke hvilke fem ansiktskremer norske kvinner mener er best: På Talk About Beauty er over 80 anmeldt og under ser du hvilke som nå troner på topp 5-lista:  

LES OGSÅ: Over 100 maskaraer er anmeldt – dette er topp 10!

Vitamin E Moisture Cream fra The Body ShopPris: 189,-Lover: En dagkrem som skal gi fuktighet og beskyttelse, som skal absorberes lett og som skal etterlate huden myk og smidig. Stjernerangering: 4,6/5

Denne ansiktskremen får massevis av skryt for å tilføre huden en god dose fuktighet og for at den trekker raskt inn i huden – akkurat som lovet. Flere av kvinnene forteller at de har opplevd en merkbar forskjell på hudens fuktighetsnivå etter at de begynte å bruke denne kremen, samt at flere skriver at den dufter utrolig godt. «Denne hudkremen er veldig god! Drøy i bruk og trekker fort inn i huden, noe som jeg syns er et stort pluss. Har ikke brukt den veldig lenge, men har allerede startet å se resultater», står det i en av anmeldelsene, mens en annen forteller: «En god fuktighetskrem! Den trekker raskt inn i huden og føles ikke klissete. Huden blir ordentlig myk og fin etter påføring!» Les alle anmeldelsene her. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer