Leila Hafzi

Øver Jenny seg på noe her?

Da Leila Hafzi viste sin første brudekolleksjon stilte Jenny Skavlan, Maria Skappel og og Charlotte Spetalen som bruder.

DYPT KONSENTRERT: Ingen tvil om at Jenny Skavlan tok oppgaven som brud svært alvorlig, da hun stilte opp for Leila Hafzi under Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland
DYPT KONSENTRERT: Ingen tvil om at Jenny Skavlan tok oppgaven som brud svært alvorlig, da hun stilte opp for Leila Hafzi under Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
– Vi har hatt en enorm etterspørsel etter brudekjoler, og en brudekolleksjon føles som et naturlig neste skritt, sier designer Leila Hafzi.Fredag viste hun fram de florlette eventyrkjolene under en visning på Oslo Fashion Week. Her er programmet for hele moteuka.

Ingen ordinær bridezilla?

Noen brudekjoler lett kan bli for blendahvite eller for fluffy. Andre får deg til å se ut som en sminket og overdådig bløtkake. Men Leila Hazis kjoler bare så himmelsk vakre at de garantert får fram lysten til å si «ja», sette en glitrende ring på fingeren og danse bryllypsvals i sølvsko døden skiller dere ad.

Yndig og eventyrlig kolleksjon

Kolleksjonen heter «Royaye Sefid», som på persisk betyr lyse drømmer. Kjolene har mumiedraperinger, plisserte strukturer og håndsydde blomsterapplikasjoner. Fargene er holdt i duse variasjoner fra lys eggeskall, champagne, duse ferskentoner, lys lavendel og blekrosa nyanser. Det er gyllent, feminint og delikat.

Stjerner på catwalken

Under motevisningen 19. februar vil blant andre Maria Skappel, Jenny Skavlan og Linda Sofie Bern på catwalken for Leila Hafzi.

Se bildene fra visningen her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer