Leila Hafzi

Øver Jenny seg på noe her?

Da Leila Hafzi viste sin første brudekolleksjon stilte Jenny Skavlan, Maria Skappel og og Charlotte Spetalen som bruder.

DYPT KONSENTRERT: Ingen tvil om at Jenny Skavlan tok oppgaven som brud svært alvorlig, da hun stilte opp for Leila Hafzi under Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland
DYPT KONSENTRERT: Ingen tvil om at Jenny Skavlan tok oppgaven som brud svært alvorlig, da hun stilte opp for Leila Hafzi under Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
– Vi har hatt en enorm etterspørsel etter brudekjoler, og en brudekolleksjon føles som et naturlig neste skritt, sier designer Leila Hafzi.

Fredag viste hun fram de florlette eventyrkjolene under en visning på Oslo Fashion Week. Her er programmet for hele moteuka.

Ingen ordinær bridezilla?


Noen brudekjoler lett kan bli for blendahvite eller for fluffy. Andre får deg til å se ut som en sminket og overdådig bløtkake. Men Leila Hazis kjoler bare så himmelsk vakre at de garantert får fram lysten til å si «ja», sette en glitrende ring på fingeren og danse bryllypsvals i sølvsko døden skiller dere ad.

Yndig og eventyrlig kolleksjon

Kolleksjonen heter «Royaye Sefid», som på persisk betyr lyse drømmer.
Kjolene har mumiedraperinger, plisserte strukturer og håndsydde blomsterapplikasjoner.

Fargene er holdt i duse variasjoner fra lys eggeskall, champagne, duse ferskentoner, lys lavendel og blekrosa nyanser.

Det er gyllent, feminint og delikat.

Stjerner på catwalken

Under motevisningen 19. februar vil blant andre Maria Skappel, Jenny Skavlan og Linda Sofie Bern på catwalken for Leila Hafzi.

Se bildene fra visningen her:Ikke gifteklar?


Har du alt giftet deg? Eller har du ingen klare gifteplaner, men derimot mange venninner som skal stå brud til sommeren? Du kan likevel ikle deg en Leila Hafzi. Kjolene er tilpasset slik at de kan bestilles både til brud, forlovere og som som aftenskjoler.

Elsker Leila-kjoler

Leila Hafzi har fått mye positiv omtale for klærne sine. Antrekkene hennes ser stadig å se på norske stjerner, og under Oslo Fashion Week i august uttalte Vendela Kirsebom at hun elsker kjolene hennes.

Se hva publikum hadde på seg på Leila Hafzi-visningen i august:Droppet OFW

Leila Hafzi er en av Norges største designere. Hun har vunnet de prestisjetunge prisene «Årets Designer», har vært nominert til HENNEs designpris Nåløyet flere ganger og blitt kåret til beste norske designer av KK. Men for et år siden droppet Leila Hafzi Oslo Fashion Week. Her får du vite hvorfor.

Her kan du se våren 2008-kolleksjonen fra Leila Hafzi

Slow fashion

Neste år kommer det eller alle solemerker en ny bryllupskolleksjon signert Leila Hafzi. I tillegg til denne velger Leila Hafzi nå å fokusere på kun en hovedkolleksjon i året, som vil bli presentert i august 2010.

–Med en kolleksjon i året senker vi fartstiden på kolleksjonen, noe som fører til bedre etiske rammer for våre leverandører og lengre levetid for kolleksjonene. Ikke bare fordi det er en møysommelig prosses å produsere plaggene, men også fordi det stemmer veldig med vår slow fashion-etikk, sier Hafzi i en pressemelding.

Leila Hafzi har siden starten i 1997 jobbet bevisst for å kombinere high-fashion med miljø.

Hun produserer hele sin kolleksjon i Nepal. Rundt tjue syersker skal til for å lage en kjole med draperinger og håndmalt silke, som i teknikken og håndverk tilnærmer seg haute couture.

Leila Hafzi selges i Norge, Hellas og USA.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer