Met-galla

Over the top på Met-gallaen

Met-gallaen regnes som en av verdens største motebegivenheter. Kleskoden for gårsdagens galla var overdådig, fargerik, voluminøs og glamorøs. Se stjerne-antrekkene her!

Over the top på Met-gallaen
Publisert
Sist oppdatert

Met-gallaen er en av verdens største årlige motebegivenheten. The Costume Institue Gala, som begivenheten egentlig heter, er scenen hvor verdens vakreste samles for å vise seg frem i all sin prakt, og i år var intet unntak! Stjernene strålte i sine vakre kjoler.

Temaet for kvelden var "Charles James: Beyond Fashion", og gjestene skulle kle seg til ære for mannen som er kjent som Amerikas første couture-designer - noe som førte til en overdådig kleskode.

Sjekk vår store bildespesial under!

MARCHESA: Katie Holmes har mottatt både slakt og skryt for sin sennepsgule kjole fra Marchesa på gårsdagens Met-galla. Hva synes du? Foto: All Over.

SEXY GLADIATOR: Artist Rita Ora stilte i en metallisk kjole fra Donna Karan Atelier, stylet med gladiator-inspirerte sandaletter fra Casadei under en vågal split. Foto: All Over.

NEDTONET: Supermodell Cara Delevingne skilte seg ut på Met-gallaen, og droppet overdådig kjole til fordel for dressbukser og en bandaeu-topp fra Stella McCartney. Foto: All Over.

LADY IN RED:  Modell Arizona Muse minnet om en klassisk filmstjerne fra 50-tallet i sin røde ballkjole fra Zac Posen. Foto: All Over.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer