Miley Cyrus:

Overrasket med ny sveis

Sangstjernen lot seg inspirere av pappa Billy Ray Cyrus.

MILEY CYRUS: Sangstjernen har startet det nye året med en vågal klipp! Se bildene nederst i saken. Foto: NTB Scanpix
MILEY CYRUS: Sangstjernen har startet det nye året med en vågal klipp! Se bildene nederst i saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt Miley Cyrus det siste året. Bare i 2019 ble det både ekteskap og skilsmisse på den 27 år gamle sangstjernen.

I flere år har hun vært sammen med den australske skuespilleren Liam Hemsworth (29). Etter å ha vært i et forhold i ti år bestemte de to seg for å gifte seg. Senere i 2019 ble det kjent at kjærligheten har tatt slutt og de to har gått fra hverandre.

FORHOLDET TOK SLUTT: Liam Hemsworth og Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix
FORHOLDET TOK SLUTT: Liam Hemsworth og Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter det ble Miley sett på ferie med en ny flørt - denne gangen Brody Jenners (36), Kylie (22) og Kendall (24) Jenners stebror, ekskjæreste Kaitlynn (31). Brody Jenner og Kaitlynn Carter var selv gift i kort tid før ekteskapet tok slutt.

GIFT I ETT ÅR: Brody Jenner og Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix
GIFT I ETT ÅR: Brody Jenner og Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men også denne romansen ble kortvarig. I en egen tekst publisert på amerikanske Elle forteller Kaitlynn at hun falt hardt for Cyrus.

«Når jeg ser tilbake på våre tre år som venner, forstår jeg at jeg ble dratt mot henne på en måte jeg ikke har gjort med andre venner. Men det var ikke før ferien vår at jeg tenkte på henne på den måten.»

KORT ROMANSE: Kaitlynn Carter og Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix
KORT ROMANSE: Kaitlynn Carter og Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nytt år - nye muligheter

Det nye forholdet til Kaitlynn og Miley ble også et kortvarig et. I høst fant nemlig Cyrus tonen med kollega Cody Simpson (22). Sangeren - også fra Australia - ble som 13-åring kjent for å være Australias svar på Justin Bieber (25).

Ryktene om at følelser hadde blusset opp mellom han og Cyrus startet allerede i oktober, men i november ble det bekreftet. Da la begge to ut bilder og videoer på Instagram av de to sammen.

Nå er vi spente på å se hva som kommer til å skje framover for turtelduene. Miley har hvert fall startet året med et smell! Nylig la hun ut noen bilder av seg selv med sin helt nye sveis.

Og det er ikke en hvilken som helst sveis. Mon tro sangeren har latt seg inspirere av sin far?

«Achy Breaky Heart»-sangeren har hatt flere sveiser opp gjennom årene, men hockeysveisen er nok den han er mest kjent for. Nå har datteren Miley Cyrus skaffet seg en lignende klipp!

«Nytt hår. Nytt år. NY MUSIKK», skriver Cyrus til ett av de tre bildene hun har lagt ut. Kommentarer og likerklikk har strømmet på, og Miley bror, Trace Cyrus (30), er blant de som har kommentert. «Kul hockeysveis», skriver han og får støtte fra en rekke venner og fans.

Da KK skrev en sak om 2020s hårtrender, påpekte en ekspert at hockeysveisen var hottere i 2019. Kanskje Miley Cyrus har gjort at den blir enda hottere i 2020?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer