Kate Moss

Overtar som verdens mest sexy

Hun er nybakt mor og har danket ut både Kate Moss og Katie Holmes. Se de første bildene av Maggie Gyllenhaal (29) som frontkvinne for verdens mest sexy undertøy

Dette er det første bilder som er sluppet fra Lessons in lingerie-serien med Maggie. Foto: Agent Provocateur
Dette er det første bilder som er sluppet fra Lessons in lingerie-serien med Maggie. Foto: Agent Provocateur Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke uten grunn at undertøyet fra Agent Provocater anses som verdens mest sexy, med blonder, korsetter og minimalt med stoffer i både truser og bh-er.

Filmene og bildene fra kampanjen med supermodell Kate Moss førte til at Agent Provocateurs nettside klappet sammen.

 • Se video: Dreams of Miss X med Kate Moss
  (ekstern lenke)

 • Nå skal skuespiller Maggie Gyllenhaal ta opp arven etter skandaledronningen Kate Moss, som ikke fikk fornyet kontrakten med undetøyskjeden etter sommerferien. Maggie fronter den nye Agent P-boken Lessons in lingerie, i tillegg til å være merkets ansikt utad hele denne sesongen.

  Men hvorfor valgte Agent Provocateur akkurat Maggie? Hun er en kvinne folk flest ikke nødvendigvis forbinder med annet enn den litt rare jenta som holder seg for seg selv i skolegården.

  Motejournalist og kommentator Jessica Brinton i The Sunday Times mener å ha svaret:

  - Maggie Gyllenhaal er ikke noe klassisk sex-symbol, likevel var hun en sikker vinner for denne dampende hete undertøyskampanjen. Hvorfor? Fordi hun også appellerer til kvinner.

  Agent P er ikke bare skapt for å glede mannen, men like mye for å glede kvinner som bærer det og andre kvinner, som liker å se vakre medsøstre med vakre klær.

  - Vi har alltid hatt som mål å lage undertøy som både menn og kvinner liker, sier Serena Rees, en av de to Agent Provocateur-gründerne, til The Sunday Times.

 • Stor bildespesial: Sexy undertøy

 • Når man ser kroppen til Maggie på de første bildene som er vist fra Lessons in lingerie, skulle ingen tro at den tilhører en kvinne som ble mor for 11 måneder siden. 29-åringen har trent knallhardt etter at hun fødte datteren Ramona.

 • Henne.no: Se stor bildespesial - Maggie helt privat

 • Men hvem er egentlig denne Maggie? Hun slo første gang igjennom for alvor som sexy hovedrolleinnehaver i den svarte SM-komedien Secretary (2002), med flere nakenscener. Innsatsen førte til en Golden Globe-nominasjon.

  Mange kjenner henne også fra suksessfilmen Donnie Darko året før, hvor hun og skuespillerbroren Jake (26) spilte søsken.

  Inntil nå har Jake vært mest berømt av de to, ikke minst takket være Oscar-nominasjonen for rollen som homofil cowboy i Brokeback Mountain. Kampanjen Lessons in lingerie vil trolig dytte Maggie opp i det rampelyset som broren tidligere har skygget for.

  Undertøyskampanjen med Maggie lanseres om fem dager fem dager. Agent Provocateur er sikre på at den vil bli en like stor suksess som tidligere kampanjer frontet av superstjernene Kate Moss og Kylie Minogue.

 • Se video: Agent P-film med Kylie Minogue
  (ekstern lenke)

 • I likhet med Hollywoods unge skandaledronning Lindsay Lohan, har også Maggie jobbet for Miu Miu, som er en del av det italienske motehuset Prada.

  Maggies neste prosjekt er filmen The Dark Knight - oppfølgeren til Batman Begins, hvor hun skal kvinnen i Batmans (Christian Bales) liv. Den rollen overtok hun fra Katie Holmes.

  Lessons in lingerie-kampanjen vil bli kjørt både på nettet og i alle Agent Provocatur-butikker verden over. Norges fikk sin første Agent P.-butikk i vår. Den ligger i Tatlergården, i Bogstadveien 10 i Oslo.


  LES OGSÅ:
 • Henne.no: Se stor bildespesial med Maggie helt privat
 • Stor bildespesial: Sexy undertøy
 • BH-en fyller 100 år: Oppløftende undertøy
 • Verdens mest sexy undertøy på catwalken
 • Agent Provocateur sett fra innsiden
 • Se video: Agent P-film med Kylie Minogue (eksternt lenke)
 • Se video: Dreams of Miss X med Kate Moss (ekstern lenke)
 • Dette er det første bilder som er sluppet fra Lessons in lingerie-serien med Maggie. Foto: Agent Provocateur
  Dette er det første bilder som er sluppet fra Lessons in lingerie-serien med Maggie. Foto: Agent Provocateur Vis mer
  Agent P-kampanjen med Kate Moss fikk nettet til å gå varmt, men nå er hun dumpet.(Klikk på bildet for å se større versjon)
  Agent P-kampanjen med Kate Moss fikk nettet til å gå varmt, men nå er hun dumpet.(Klikk på bildet for å se større versjon) Vis mer
  Sexy undertøy og rosa champagne er Agent Provocateurs varemerke. Her er KKs stylist Tone Skipa på åpningen av den første butikken i København i fjor.
  Sexy undertøy og rosa champagne er Agent Provocateurs varemerke. Her er KKs stylist Tone Skipa på åpningen av den første butikken i København i fjor. Vis mer
  Drømmeundertøy i svart og rød silke: Bh (kr 865) og truse (kr 865, begge fra Agent Provocateur).
  Drømmeundertøy i svart og rød silke: Bh (kr 865) og truse (kr 865, begge fra Agent Provocateur). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer