På Ansiktet

PÅ ANSIKTET: Flytende bronzer

Legg bort solpudderet - det er dette som gjelder nå!

PÅ ANSIKTET: Legg bort solpudderet, det er flytende bronzer som gjelder nå! Foto: Splash News
PÅ ANSIKTET: Legg bort solpudderet, det er flytende bronzer som gjelder nå! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg digger flytende bronzere, sier skjønnhetsansvarlig i KK og Henne, Tone vid Skipa. Hun har som mange andre blitt helt forelsket i den nye varianten av det vanlige solpudderet. Ja, nå kommer den nemlig i flytende form. Ifølge vid Skipa vil resultatet bli mer naturlig og veldig bra dersom du bruker den som du skal. 

- Flytende bronzere er et supert alternativ til den tradisjonelle puddervarianten. Spesielt fint om du har fått linjer og har litt tørr hud, siden den også tilfører fukt. Bruk den på samme måte som en vanlig bronzer skal brukes, sier hun.

Skjønnhetseksperten mener det egentlig kan være lettere å legge bronser i flytende form enn det er å bruke solpudder. Ifølge vid Skipa er det mange som bruker solpudderet som et vanlig pudder som de nærmest påfører i store sirkler i hele ansiktet. Det du kanskje ikke tenker på er at pudderet inneholder pigmenter som reflekterer lyset, og er du riktig uheldig kan den optiske effekten gjøre at ansiktet kan bli både bredere og rundere. Uff, da!

- Dytt bronzerkremen på toppen av kinnbein, nesebein, over brynet, i hårfestet og haketippen. Bruk både kost og fingre om hverandre. Varmen fra fingrene får produktet til å smelte bedre inn i huden. Legger du bronzeren riktig får du et ansikt med naturlig glød som ser mer våkent og yngre ut. 
Ja, det kan vi like! Sjekk ut hvor du kan få tak i produktene under annonsen.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer