På Brynene

PÅ BRYNENE: Tør du å kaste deg på denne fargetrenden?

Lilla, rosa og oransje - disse fargene er hotte på brynene nå.

PÅ BRYNENE: Tør du å kaste deg på denne fargetrenden?
Publisert
Sist oppdatert

Vi elsker å teste ut nye skjønnhetstrender, både i form av produkter og måter vi kan legge sminken på. Men denne trenden vet vi ikke om vi kommer til å kaste oss på med det første. På visningene til Vivienne Westwood (se bilde over) for vår/sommer 2016 og Georgine for vår/sommer 2016 så vi nemlig at modellene hadde fått farget øyenbrynene for anledningen. Det er tydelig at designerne ønsker at vi nå skal gå med fargede bryn denne sesongen.

Søker du på hashtaggene #coloredbrows og #purplebrows får du opp en stor mengde bilder av mennesker som faktisk har testet ut trenden (se bildene etter annonsen). Og vi må jo si at vi syns det er kult på mange av jentene, men vi forstår at dette også ikke faller helt i smak for alle. Så hva tenker du? Skal du gjøre som designerne og prøve ut den nye trenden, eller holder du deg til din naturlige farge? Det går jo an å bare teste ut for en liten stund også!

FARGEDE BRYN: Designeren bak merket Georgine valgte både fargerik øyenskygge og bryn for å fullføre sine looks under visningen for vår/sommer-kolleksjonen 2016. Foto: Scanpix
FARGEDE BRYN: Designeren bak merket Georgine valgte både fargerik øyenskygge og bryn for å fullføre sine looks under visningen for vår/sommer-kolleksjonen 2016. Foto: Scanpix Vis mer

Et bilde publisert av @rosemaryspo

Et bilde publisert av Yo-kaw Pat (@yokaw)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer