PÅ HÅRET: Stylistene elsker å bruke dette produktet på håret til kjendisene! Bare se på bildet lengre ned i saken hvordan Margot Robbie (25) fikk Oscar-looken sin! Foto: Scanpix
PÅ HÅRET: Stylistene elsker å bruke dette produktet på håret til kjendisene! Bare se på bildet lengre ned i saken hvordan Margot Robbie (25) fikk Oscar-looken sin! Foto: Scanpix Vis mer

Margot Robbie

PÅ HÅRET: 65 kroners-trikset som ga Margot Robbie (25) Oscar-frisyren

Alt du trenger er hårskum (jepp, it's back!)

På 80-, og 90-tallet var hårskum fast inventar på baderomshyller verden over. Produktet var jo PERFEKT for å få de volumøse (og småstive) frisyrene som var en såkalt «fashion statement »på den tiden. Nå ser det imidlertid ut til at hårproduktet, som døde ut på 2000-tallet, gjør et comeback. En av verdens hotteste skuespillere om dagen, Margot Robbie (25), fikk nemlig Oscar-frisyren sin ved hjelp av nettopp hårskum.

Saken fortsetter under bildet.

MARGOT ROBBIE: 25-åringen fikk sin vakre Oscar-look ved å bruke hårskum i håret! Foto: SipaUSA
MARGOT ROBBIE: 25-åringen fikk sin vakre Oscar-look ved å bruke hårskum i håret! Foto: SipaUSA Vis mer

Til Byrdie.co.uk forteller stylisten til Margot, pluss stjerner som Rachel McAdams (37), Dakota Johnson (26) og Bella Hadid (19) - Mark Townsend, at det eneste som behøves for å definere frisyren på denne måten, er å bruke litt hårskum i hendene og massere det lett inn i røttene og lokkene.

- De beste hårskummene er fleksible og oppfordrer til naturlig tekstur uten at det blir stivt, sier Townsend. 

Da gjenstår det bare å teste ut om hårskum kommer til å bli det «nye» må ha-produktet denne sesongen. Vi har lagt ved noen alternativer i bildekarusellen under annonsen. Den rimeligste koster faktisk bare 65 kroner. En fin pris for en Oscar-look, syns vi!

HÅRSKUM: Fra Joico via Blush.no, kr 269. Foto: Blush.no
HÅRSKUM: Fra Ghd via Blush.no, kr 249. Foto: Blush.no
HÅRSKUM: Fra Sexy Hair via Blush.no, kr 139. Foto: Blush.no
HÅRSKUM: Fra Catzy via Kolonial.no, kr 65. Foto: Kolonial.no