Margot Robbie

PÅ HÅRET: 65 kroners-trikset som ga Margot Robbie (25) Oscar-frisyren

Alt du trenger er hårskum (jepp, it's back!)

PÅ HÅRET: Stylistene elsker å bruke dette produktet på håret til kjendisene! Bare se på bildet lengre ned i saken hvordan Margot Robbie (25) fikk Oscar-looken sin! Foto: Scanpix
PÅ HÅRET: Stylistene elsker å bruke dette produktet på håret til kjendisene! Bare se på bildet lengre ned i saken hvordan Margot Robbie (25) fikk Oscar-looken sin! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På 80-, og 90-tallet var hårskum fast inventar på baderomshyller verden over. Produktet var jo PERFEKT for å få de volumøse (og småstive) frisyrene som var en såkalt «fashion statement »på den tiden. Nå ser det imidlertid ut til at hårproduktet, som døde ut på 2000-tallet, gjør et comeback. En av verdens hotteste skuespillere om dagen, Margot Robbie (25), fikk nemlig Oscar-frisyren sin ved hjelp av nettopp hårskum.

Saken fortsetter under bildet.

MARGOT ROBBIE: 25-åringen fikk sin vakre Oscar-look ved å bruke hårskum i håret! Foto: SipaUSA
MARGOT ROBBIE: 25-åringen fikk sin vakre Oscar-look ved å bruke hårskum i håret! Foto: SipaUSA Vis mer

Til Byrdie.co.uk forteller stylisten til Margot, pluss stjerner som Rachel McAdams (37), Dakota Johnson (26) og Bella Hadid (19) - Mark Townsend, at det eneste som behøves for å definere frisyren på denne måten, er å bruke litt hårskum i hendene og massere det lett inn i røttene og lokkene.

- De beste hårskummene er fleksible og oppfordrer til naturlig tekstur uten at det blir stivt, sier Townsend. 

Da gjenstår det bare å teste ut om hårskum kommer til å bli det «nye» må ha-produktet denne sesongen. Vi har lagt ved noen alternativer i bildekarusellen under annonsen. Den rimeligste koster faktisk bare 65 kroner. En fin pris for en Oscar-look, syns vi!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer