Trendflette

PÅ HÅRET: Denne trendfletta lager alle kjendisene om dagen

La deg inspirere av fletta Kardashian-familien har falt for.

PÅ HÅRET: Flett en slik hver side av hodet og du har trendfletta kjendisene har falt helt pladask for! Foto: Splash News
PÅ HÅRET: Flett en slik hver side av hodet og du har trendfletta kjendisene har falt helt pladask for! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er én frisyre som tar Hollywood med storm om dagen, og du har garantert sett den før. Men av en eller annen grunn tar det helt av blant kjendiskvinner over hele verden, og den har fått et litt annerledes navn.

Bokserfletta kaller Byrdie.co.uk denne trendfrisyren. Det er visst denne frisyren de tøffe bokserjentene går for og nå har kjendiser som Kim Kardashian (35), Vanessa Hudgens (27), Rita Ora (25), Kylie Jenner (18), Khloe Kardashian (31), Perrie Edwards (22) og Hailey Baldwin (19) testet ut trendfletta.

På en og samme tid er den ganske søt og edgy. Tror du dette er noe du kommer til å prøve ut snart? Sjekk ut bildekarusellen under for mer hårinspirasjon!

LES OGSÅ: Derfor blir ikke håret ditt lengre

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer