Leppeolje

PÅ LEPPENE: Leppeolje er det hotteste akkurat nå!

Ikke bare får du en perfekt farge, men den gir også en dypere pleie.

LEPPEOLJE: Dette er det hotteste du bør ha på leppene nå! Foto: Shutterstock / BeautyStockPhoto
LEPPEOLJE: Dette er det hotteste du bør ha på leppene nå! Foto: Shutterstock / BeautyStockPhoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vinteren er vakker, er det også sesongen for sprukne og tørre lepper. Vi smører på både det ene og det andre, men så er det alltid noe som ikke stemmer. Selv har jeg problemet med at jeg aldri klarer å finne noe som fikser problemene, men som også gjør at det ser fresht ut! Jeg mangler den siste touchen, liksom!

Men nå ser det ut til at letingen kan ha kommet til en slutt. Har du noen gang hørt om leppeolje? Det er er nemlig et produkt som både pleier og gjør at fargen kommer enda bedre frem Hurra!

- Frem mot sommeren kommer vi nok til å se mange varianter av leppeoljen. Det jeg syns er så fint, og noe av det som gjør at den skiller seg ut fra en gloss, er at den trekker inn i leppene istedenfor å legge seg utenpå. Det som skjer er at leppene får en dypere pleie - så lenge det er oljer av god kvalitet - men også at leppene får en litt annen look en med gloss. Finish-en blir mattere slik at fargen kommer enda bedre frem, selv om det er en ganske delikat farge, sier Tone vid Skipa, skjønnhetsansvarlig i KK og HENNE. 

Ta en titt under annonsen for å se noen av Tones leppeoljetips!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer