På øynene

PÅ ØYNENE: Blå eyeliner er en av årets store skjønnhetstrender!

Se så kult! Er dette noe du kommer til å prøve ut?

Publisert
Sist oppdatert

KKnos fashion editor Darja Barannik var tidlig ute med å spå en av årets sminketrender. Nå har også utenlandske medier fått øynene opp for noe vi kanskje ikke er så vant med å bruke lenger! 

Den blå eyelineren er nemlig i full fart tilbake i sminkeverdenen. Det er nok mange som skjærer noen grimaser når de leser dette, men bare ta en titt på bildene over og se hvor lekkert og iøynefallende det faktisk kan bli! Du trenger absolutt ikke bruke det rundt hele øyet. Barannik bruker eyelineren over, mens du også kan velge å kun bruke det under. Her er det bare å prøve seg frem og finne ut hva som passer deg best.

Det som også vil være en trend i år, er å holde sminken frisk og naturlig. Ifølge Byrdie.co.uk er det derfor så fint å bruke den blå eyelineren til den naturlige sminken. Et uventet innslag som kan bli så kult! Dersom du ønsker å ta i bruk trenden, men samtidig ikke gå helt bananas, er det lurt å bruke eyelineren over. Da vil det se mer ut som en øyenskygge og dermed ikke være så dominerende. 

LES OGSÅ: Skjønnhetsfavoritter du nå kan sikre deg til kupp-pris! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer