På øynene

PÅ ØYNENE: Blå eyeliner er en av årets store skjønnhetstrender!

Se så kult! Er dette noe du kommer til å prøve ut?

Publisert
Sist oppdatert

KKnos fashion editor Darja Barannik var tidlig ute med å spå en av årets sminketrender. Nå har også utenlandske medier fått øynene opp for noe vi kanskje ikke er så vant med å bruke lenger! 

Foto: Shutterstock / imagehub
Foto: Shutterstock / imagehub Vis mer

Den blå eyelineren er nemlig i full fart tilbake i sminkeverdenen. Det er nok mange som skjærer noen grimaser når de leser dette, men bare ta en titt på bildene over og se hvor lekkert og iøynefallende det faktisk kan bli! Du trenger absolutt ikke bruke det rundt hele øyet. Barannik bruker eyelineren over, mens du også kan velge å kun bruke det under. Her er det bare å prøve seg frem og finne ut hva som passer deg best.

Det som også vil være en trend i år, er å holde sminken frisk og naturlig. Ifølge Byrdie.co.uk er det derfor så fint å bruke den blå eyelineren til den naturlige sminken. Et uventet innslag som kan bli så kult! Dersom du ønsker å ta i bruk trenden, men samtidig ikke gå helt bananas, er det lurt å bruke eyelineren over. Da vil det se mer ut som en øyenskygge og dermed ikke være så dominerende. 

LES OGSÅ: Skjønnhetsfavoritter du nå kan sikre deg til kupp-pris! 

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer