TAYLOR SWIFT I H&M: Stjernen valgte en prikkete kjole til 150 kroner på shoppingturen i Hollywood. Foto: All Over Press og produsenten
TAYLOR SWIFT I H&M: Stjernen valgte en prikkete kjole til 150 kroner på shoppingturen i Hollywood. Foto: All Over Press og produsenten Vis mer

Taylor Swift

På shopping i kjole til 150 kroner!

Taylor Swift valgte en søt, prikkete sommerkjole fra H&M - som fortsatt er i butikk!

Publisert

Taylor Swift (25) er en av verdens mest populære country- og pop-artister og god for flere titalls millioner. Men det betyr på ingen måte at hun er en diva i klesveien.

På en shoppingtur i Hollywood tidligere i februar, ble stjernen fotografert i en kjole fra H&M som kun koster 150 kroner.

LES OGSÅ: Nå får du jeans med push-up

Budsjettvennelig kjolevalg

Den prikkete kjolen fra den svenske rimeligkjeden H&M, kan fortsatt kjøpes i butikk og på nett.

Taylor Swift stylet kjolen med et par sorte solbriller, en klassisk skinnveske og brune peep toe-pumps. Og av makeup hadde hun valgt knallrøde lepper, som har blitt et av kjennetegnene til artisten.

Se Taylors kjole og flere fine prikkete kjøpetips her:

LES OGSÅ: Kjendisene flokket til Burberry-visningen

Kate Middleton velger også rimelig mote

Hertuginnen av Cambridge, Kate Middleton, har flere ganger blitt observert i plagg og tilbehør fra den spanske kjeden Zara.

Sist gang vi så Middleton i noe fra budsjettkjeden, var på en filmpremiere i desember 2013. Da bar hertuginnen et statementsmykke til 200 kroner til sin dyre gallakjole.

SMYKKE FRA ZARA: Hertuginnen hadde på seg kjole fra Roland Mouret og smykke fra Zara til 200 kroner. Foto: All Over Press
SMYKKE FRA ZARA: Hertuginnen hadde på seg kjole fra Roland Mouret og smykke fra Zara til 200 kroner. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Siste motenytt fra London

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer