Bli ny:

På vei mot et nytt liv!

Mary-Ann har gått ned mange kilo etter en slankeoperasjon og skal ned enda noen kilo til. Men hun ønsker å være fin i mellomtiden også.

BLI NY: Mary-Ann ble ny med Allers. Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Mary-Ann ble ny med Allers. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

– Jeg synes det er vanskelig å kle meg mens jeg er på vei ned i vekt. Man går i en slags ventemodus, men jeg vil jo gjerne være fin i mellomtiden også. Jeg sliter med å finne klesplagg og sko som passer. Jeans har jeg ikke brukt på mange år.

Se de nye bildene nederst i saken!

Mary-Ann går med en forestilling om at det ikke er noen ting som kler henne, og hun ender ofte opp med å kjøpe svarte klær.

– Jeg velger ofte svart fordi det føles tryggest. Jeg går alltid for det som er safe, så det å komme hit i dag for å bli ny er et skritt utenfor komfortsonen. Jeg er egentlig glad i farger som grønt, blått, rødt, rosa og lilla, men innbiller meg at det ikke er noe som kler meg, uansett.

Som så mange med for mange kilo prøver hun å skjule seg, ofte med lange topper. Men hun har ikke lyst til å bruke lange topper hele tiden, og det synes heller ikke stylist Hilde at hun skal!

– Jeg oppfordrer Mary-Ann til å være den hun er, ingen kvinner skal måtte skjule seg, og alle bør føle seg fornøyd med seg selv. Mary-Ann skal bruke de fargene hun liker og være stolt av seg selv for alt hun har fått til!

Klærne:

Når man er litt frodig, skal man ikke ta på seg store, formløse plagg i mørke farger. Bruk mønster og farger, men tenk på som hva som vil forstørre og forminske. Lyse farger gjør deg større, og mørke forminsker. Bruk gode kvaliteter og lekre snitt, og bruk hæler, gjerne litt kraftig hæl. Heller et stort smykke som henger litt nede enn kort oppe i halsen, og V-hals er fint til Mary-Ann.

Håret:

Mary-Ann har ganske kalde fargetoner, og ved å legge inn en mørkere, kaldere farge i håret, framheve vi disse trekkene. For å skape et litt mer spennende uttrykk valgte vi å ytte skillen og klippe en noe tyngre front, som rammet inn ansiktet hennes. Samtidig klippet vi en klassisk bob for å løfte og gi mer fylde til håret.

Sminken:

Mary-Ann har lys og n hud. Hun har fine, velstelte bryn som bare trengte litt justering, og ble farget i en litt dypere tone. Så la stylisten en fin primer med mye glød. Hun fikk en lys foundation tilpasset huden sin. Og deretter en fin og naturlig makeup i både skygger, gloss og rouge. En tynn liner i brunsvart ble lagt langs vippekant både oppe og nede.

FOTO: YVONNE WILHELMSEN STYLIST: HILDE OTTEM FRISØR: AUSTER SALON & ACADEMYV/TORUNN RAUNEDOKKEN

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer