Sommermote

Pakk en perfekt helgekoffert

Dette tar du med deg på weekendturen.

Pakk en weekendkoffert med antrekk som lett lar seg matche. Fv. kjole fra Nelly kr 1295, sko fra H&M 74,50, topp fra  H&M kr  199, sjal fra Lindex jr  129, koffert fra Morris kr  1095 og solbriller fra  Gina Tricot kr 99. Foto: Produsentene
Pakk en weekendkoffert med antrekk som lett lar seg matche. Fv. kjole fra Nelly kr 1295, sko fra H&M 74,50, topp fra H&M kr 199, sjal fra Lindex jr 129, koffert fra Morris kr 1095 og solbriller fra Gina Tricot kr 99. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enten du går ut i ferie, eller bare vil feire sommeren med en velfortjent langhelg, så er det én ting som er viktig: Det du pakker i kofferten.

For det første vil man ikke bære for tungt. For det andre skal klærne passe til været dit du skal. Og sist, men ikke minst; både plagg og farger må passe sammen.

Planlegg godt

Det er lett å la seg friste til å hive alle favorittklærne sine i kofferen, og selvsagt de nye superstilettene, og den tøffe skinnjakken...Men det er greit å slippe å sette seg på kofferten for å få den igjen. Og er det brosten og 40 varmegrader får man kanskje ikke så mye bruk for høye stiletthæler og varm jakke.

Skal du på en firedagerstur sydover, som for eksempel Roma, Barcelona eller Paris, holder det fint med følgende:

En hverdagskjole
En finkjole
En topp eller bluse
En shorts eller chinos
Et sjal
En stor veske
Solbriller
Lave sko
Pensko
En cardigan
En blazer
Samt undertøy, paraply og toalettsaker, og evt. badetøy og håndkle.

Se våre forslag til weekendkofferten her:


Det skal passe sammen

Et godt tips er å som hovedsak pakke med seg ensfargede plagg i farger som passer til hverandre.

Det hjelper ikke å pakke ned verdens fineste blomstrete topp, hvis shortsen din er rutete. Det blir lett for mye av det gode. Varier heller med mønstre på sko og smykker, eller ta med deg et fokuspunkt og basisblagg som matcher.

Smart på føttene

Mange europeiske storbyer er dekket av flotte brosten i steden for asfalt. Dette skaper utfordringer for deg som helst går i høye hæler. Et fint alternativ til stiletter er kilehæler. Velger du deg et par lekre espadrillos, slipper du både brukne hæler og vaklende spaserturer.

Behagelig ballerina

Et annet alternativ er ballerinasko. De er behagelige å gå i, og passer til det meste. Velger du i tillegg en variant med en litt tykkere gummisåle, kan du også tåle noen regndråper uten å bli våt på føttene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer