Salg

Pakk feriekofferten til halv pris

Og er du litt smart, har du klær du kan bruke utover høsten også.

MASSE LEKKERT PÅ SALG: Fra venstre en blomstret kjole som fint kan styles om til høstplagg (kr 100, Lindex), i rosa med innsving i livet (kr 150) og lys denimjakke (kr 200, begge fra HM), rosa it-skinnjakke med 30 prosent avslag (kr 1190) og hvite sandaler i skinn (kr 480, begge fra Ellos), armbånd og ringer i ett (kr 30, HM) og designerveske til halv pris (cirka kr 3500, Lanvin/My-Theresa.com). Foto: Produsenter
MASSE LEKKERT PÅ SALG: Fra venstre en blomstret kjole som fint kan styles om til høstplagg (kr 100, Lindex), i rosa med innsving i livet (kr 150) og lys denimjakke (kr 200, begge fra HM), rosa it-skinnjakke med 30 prosent avslag (kr 1190) og hvite sandaler i skinn (kr 480, begge fra Ellos), armbånd og ringer i ett (kr 30, HM) og designerveske til halv pris (cirka kr 3500, Lanvin/My-Theresa.com). Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du bare slitte halvgule t-skjorter og umoderne shorts i sommergarderoben? Juni er tiden du kan hamstre inn klær, sko og tilbehør til hyggelige priser.

Nå er nemlig salget i gang for fullt, og du kan pakke feriekofferten din uten å bli ruinert.

Og er du litt smart har du dessuten klær du kan bruke utover høsten også.

Jo, plagget MÅ prøves

Når det er salg, er det lett å la seg rive med, og vi er mange som ender opp med klær vi aldri bruker. Ofte får vi ikke en gang prøvd buksen til halv pris før vi kjøper den, vi suser i stedet bare bort til disken og drar kortet.

For å unngå å gå på nok en smell, bør du holde hodet kaldt og stille deg tre essensielle spørsmål:

1. Er dette noe du har bruk for?

2. Kommer du til å bruke plagget om tre måneder?

3. Ville du kjøpt plagget til full pris?

Og ikke glem at plagg på salg er akkurat som plagg til full pris - de skal være i riktig størrelse, kle din fasong og føles behagelig på. Så ta deg alltid tid til en tur foran speilet i prøverommet.

Klærne du bør se etter

Før du gjør noe som helst, bør du lage en liste over det du trenger. Gjør en analyse av innholdet i klesskapet, og se hva du mangler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer