MOTE

Paljetter på 3 måter

Hvilken look går du for?

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Publisert

Slik tar du i bruk feststemte paljetter til både hverdag og helg!

På denne tiden av året pleier vi å legge ut masse saker om festmote, men siden det ikke blir helt som vi hadde tenkt i år, får vi prøve å få inn litt glitter og glam i hverdagen.

Og hva er vel mer feststemt enn paljetter? Vi har derfor hentet frem litt inspirasjon til hvordan vi kan bruke de glitrende detaljene i hverdagen.

Festfin hverdagslook

Hent frem dine favorittjeans og kombiner dem med en paljettopp. Du kan gjøre som du ser på bildet under og gå for en ton i ton-look hvor alle fargene glir inn i hverandre, eller så er det selvfølgelig rom for å skape kontraster med både farger og materialer.

Under ser du også et kjempegodt eksempel på et antrekk med kule kontraster. Paljettskjørtet går så fint sammen med den avslappede genseren, og her kan du selvfølgelig gå for både sneakers og høye hæler!

Paljettkjolen

Paljetter fra topp til tå? Ja, takk! En paljettkjole hører liksom denne sesongen til og vil gjøre seg utmerket til både julekvelden og nyttårsaften.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer