MOTE

Paljetter på 3 måter

Hvilken look går du for?

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Publisert

Slik tar du i bruk feststemte paljetter til både hverdag og helg!

På denne tiden av året pleier vi å legge ut masse saker om festmote, men siden det ikke blir helt som vi hadde tenkt i år, får vi prøve å få inn litt glitter og glam i hverdagen.

Og hva er vel mer feststemt enn paljetter? Vi har derfor hentet frem litt inspirasjon til hvordan vi kan bruke de glitrende detaljene i hverdagen.

Festfin hverdagslook

Hent frem dine favorittjeans og kombiner dem med en paljettopp. Du kan gjøre som du ser på bildet under og gå for en ton i ton-look hvor alle fargene glir inn i hverandre, eller så er det selvfølgelig rom for å skape kontraster med både farger og materialer.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Under ser du også et kjempegodt eksempel på et antrekk med kule kontraster. Paljettskjørtet går så fint sammen med den avslappede genseren, og her kan du selvfølgelig gå for både sneakers og høye hæler!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Paljettkjolen

Paljetter fra topp til tå? Ja, takk! En paljettkjole hører liksom denne sesongen til og vil gjøre seg utmerket til både julekvelden og nyttårsaften.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Det er mange måte rå style en slik kjole på. For noen blir det kanskje litt for mye med en slik kjole til hverdags, men du kan jo gjøre som hun vi ser under her og ta en genser under kjolen?

Kanskje kan kjolen din brukes over en bukse, eller kanskje du kan ta genseren over kjolen også?

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

En dæsj paljetter

Hvis du ønsker å gå for en litt mer neddempet look, så er dette noe for deg. Finn tilbehør i paljetter som kan tilføre antrekket ditt det lille ekstra, som en lekker veske!

Se også etter detaljer som belter, luer og hansker med paljetter.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer