Paljetter

Paljettrikset alle kan bruke

Behersker du trikset, er alle høstens fester reddet.

GLAMOR PÅ 1-2-3: Ali Larter vet godt at alt som skal til for å gjøre jeans og en singlet til et festklart antrekk, er paljetter og rød leppestift.  Foto: All Over Press
GLAMOR PÅ 1-2-3: Ali Larter vet godt at alt som skal til for å gjøre jeans og en singlet til et festklart antrekk, er paljetter og rød leppestift. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Heroes»-skuespiller Ali Larter troppet opp på Traditional Jewelers And The Art Of Elysium Summer Event i Malibu for noen uker siden. Antrekket hun valgte var i utgangspunktet meget enkelt: lyse jeans med litt sleng og høyt liv og en løstsittende hvit singlet. For å sprite opp looken, gikk skuespilleren for en jakke med gullpaljetter og et langt halskjede med turkis anheng. Også Beyoncé ser ut til å elske paljettjakke-looken.

Festfin i en fei

Nettopp paljettjakka er noe vi ser mer og mer av denne sesongen, og det er virkelig den perfekte måten å piffe opp et antrekk. LES OGSÅ: Så kort skal kjolen være nåTrikset for å få et såpass flashy og glamorøst plagg til å funke, er å kombinere det med noe enkelt og relativt nøytralt.
  • Jeans og en hvit singlet
  • Svart blyantskjørt og hvit singlet
  • Tights og en lang, enkel topp som dekker rumpa (tights bør nemlig ikke brukes som bukse)
  • Slengbukse og en smal, enkel topp – kanskje et annet av høstens nøkkelplagg, pologenseren
Prinsippet er med andre ord litt det samme som når du bruker dyreprint – hold deg til ett fokuspunkt og bevar en nøytral silhuett ellers. Slik unngår du å se ut som et jungeldyr, eller en diskokule tilfellet paljettjakke.

Godt likt antrekk

Trendtoppens brukere har blandede meninger om Ali Larters antrekk. I skrivende stund sier 81 prosent at de elsker det. – Jeg synes det var litt kult. Fin med høyt liv på jeansen. Fresht og sommerlig. Laidback med et touch av dressed up, skriver «Luella».– Übercool paljettjakke, men resten var ikke my cup of tea, skriver «Jadda».– Synes dette var dritkult! Paljettjakka er prikken over i-en og gjør dette antrekket både glamorøst, laidback og kult, skriver «Billie».– 70-tallsstilen er virkelig hot, som man leser på KK.no, og dette vil jeg kalle et godt forsøk. Håret er perfekt stylet, men smykket forsvinner litt i mengden av gull og denim. Ellers digger jeg antrekket, og gir den terningkast 4, skriver «Skandinavians Wings».Se, stem på og si din mening om antrekket på Trendtoppen ved å klikke her.

Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag. Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket.

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.