Paraply

Paraplyer som matcher antrekket

Vær stilig selv om det regner.

IL PLEUT: Vi synger i regnet med disse søte paraplyene. F.v. paraply med dyremønster ca kr 188 Topshop, pudderrosa paraply ca kr 94, Topshop, prikkete paraply ca kr 200, Asos.com, paraply med kyssemunn ca kr 344, Marc by Marc Jacobs/Net-a-porter.com og stripete paraply ca kr 250, Asos.com. Foto: Produsentene
IL PLEUT: Vi synger i regnet med disse søte paraplyene. F.v. paraply med dyremønster ca kr 188 Topshop, pudderrosa paraply ca kr 94, Topshop, prikkete paraply ca kr 200, Asos.com, paraply med kyssemunn ca kr 344, Marc by Marc Jacobs/Net-a-porter.com og stripete paraply ca kr 250, Asos.com. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De verste høststormene har ikke satt inn ennå. Og kumlokkene flommer ikke over foreløpig. Men vi må likevel erkjenne at med høsten så kommer det også flere skurer.

Fra retro til romantisk

De fleste steder i landet er vel likevel mengdene moderate. Så om du hater regnbukser og heller vil vise frem høstgarderoben enn regntøyet, da holder det kanskje med et par stilige støvler og en ny paraply?

Du finner paraplyer som matcher de alle fleste antrekk. Ønsker du at klærne skal stå frem, gjør du kanskje best i å velge en enkel, sort variant. Men hvorfor ikke matche klærne med paraplyen?

Har du en 70-tallsinspirert stil, gå for eksempel for en paraply i et retroinspirert look. Synes du høsten er tid for ubleket ull og duse nyanser i brunt og gammelrosa, så finnes det paraplyer i den romantiske litt lune stilen.

Se våre 12 favoritter her:


Og så var det støvlene

Når du har sikret deg din favorittparaply er det tid for å finne tilsvarende stilig fottøy.

De nye støvlemodellene gjør det lett å tilpasse fottøyet til stilen sin.

Vil du ha det tøft, kombiner for eksempel et par sorte støvler med nagler og spenner, sammen med smale jeans og en enkel blazer.

LES OGSÅ: Plaggene som blir hotte i høst.

Synes du kontraster er kult, så velg for eksempel røffe støvler a la Hunters dyremønstermodell sammen med ullstrikk og silke. De ulike tekstilene balanserer hverandre og gir deg en personlig look.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer