Paris Fashion Week

PARIS FASHION WEEK: Her er alle høydepunktene fra moteuken

Kendall Jenner (20) og Gigi Hadid (20) byttet hårfarge, Balenciaga presenterte kolleksjon med ny designer og verdens største stjerner samlet seg i motebyen!

PARIS FASHION WEEK: Moteukene er forbi og vi har samlet opp noen av høydepunktene fra Paris! Foto: Abaca
PARIS FASHION WEEK: Moteukene er forbi og vi har samlet opp noen av høydepunktene fra Paris! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene i Stockholm, København, New York, Milano og Paris er forbi, og vi sitter igjen med drøssevis av kolleksjoner og fantastiske streetstyle-antrekk. Hver gang moteukene går av stabelen, er vi alltid like spente på hva som kommer til å skje i løpet av disse hektiske ukene. Hvilke modeller kommer til å gå hvilke visninger? Hvem vil sitte på første rad? Hvilken designer kommer til å sjokkere mest? Hvem kommer til å skuffe? Spørsmålene er mange, derfor har vi samlet sammen noen av høydepunktene fra Paris Fashion Week - den største av dem alle.

1. Kendall Jenner (20) og Gigi Hadid (20) fikk en helt ny look

To av verdens mest omtalte modeller, Kendall Jenner og Gigi Hadid, går på catwalken for de største designerne under moteuken, og det franske motehuset Balmain var intet unntak. Designer Olivier Rousteing samler sammen de hotteste modellene i industrien for hver moteuke for å vise frem kolleksjonen sin. 20-åringene var også å se da han presenterte samarbeidet sitt sammen med den svenske kjedebutikken H&M. Det har ikke skjedd mye revolusjonerende og nytt under visningene til Balmain den siste tiden, så det var sikkert derfor Rousteing bestemte seg for å endre hårfargen på to av verdens største modeller. Jenner og Hadid byttet nemlig farge og det ble en av de store snakkisene i medier over hele kloden. 

BYTTET HÅRFARGE: Gigi Hadid (t.v.) ble brunette og Kendall Jenner (t.h.) ble blondine for en dag under Paris Fashion Week! Foto: Xposure
BYTTET HÅRFARGE: Gigi Hadid (t.v.) ble brunette og Kendall Jenner (t.h.) ble blondine for en dag under Paris Fashion Week! Foto: Xposure Vis mer

2. Balenciaga viste sin første kolleksjon etter at Alexander Wang sluttet

Det var mange spente mennesker som ventet på årets høstkolleksjon fra Balenciaga. Det er den første de har etter at Alexander Wang viste sin siste i høst for våren 2016. Demna Gvasalia, den nye designeren, har gjort stor suksess med merket Vêtements, så forventninger var høye. Men det skulle vise seg at at Gvaslaias visning skulle bli møtt med kritikk - og ikke nødvendigvis for selve kolleksjonen. Det har seg nemlig slik at klærne har blitt omtalt som både fresht, uventet og veldig «nå», men at det manglet mangfold i selve visningen. En av tilskuerne hadde dette å si om den nye designeren: «Det må føles som et slag i ansiktet for alle fargede mennesker som stiller seg i kø for å kjøpe klærne dine, og så er din beskjed til dem at du ikke vil se dem i den verden. Prisen for største forventninger og største skuffelse går til... Demna Gvasalia.»

BALENCIAGA: Selve kolleksjonen til designer Demna Gvasalia fikk skryt, men han får kritikk for valg av modeller. Foto: Scanpix
BALENCIAGA: Selve kolleksjonen til designer Demna Gvasalia fikk skryt, men han får kritikk for valg av modeller. Foto: Scanpix Vis mer

3. En kjendisfest

KJENDISFEST: Olivia Palermo, Rosamund Pike, Kanye West, Chris Brown, Kris Jenner, Pharell, Willow Smith og Jada Pinkett Smith hadde alle tatt turen til Paris for fashion week. Foto: Scanpix
KJENDISFEST: Olivia Palermo, Rosamund Pike, Kanye West, Chris Brown, Kris Jenner, Pharell, Willow Smith og Jada Pinkett Smith hadde alle tatt turen til Paris for fashion week. Foto: Scanpix Vis mer

Olivia Palermo (30), Rosamund Pike (37), Kris Jenner (60), Kendall Jenner (20), Gigi Hadid (20), Pharell Williams (42), Jada Pinkett Smith (44), Willow Smith (15), Chris Brown (26), Kanye West (38), Iris Apfel (94), og listen fortsetter... Trenger jeg si mer? Paris Fashion Week var det hotteste samlepunktet for noen av verdens største kjendiser! 

4. Streetstyle-antrekkene

Her trenger vi ikke akkurat skrive veldig mye, men heller nyte noen av de fantastiske antrekkene vi så UTENOM visningene vi har vært vitne til. Sett deg ned, la deg inspirere, og nyt!

5. Designernes dødskule detaljer!

Mens vi vandret gatelangs i Paris og ned den kjente gaten Avenue Montaigne, stoppet vi innom butikken til Valentino! Her fikk vi se alt fra tilbehør til klær vi håndlaget, og de utrolige detaljene fra deres vårkolleksjon - se den her - komme til live! I tillegg så vi en helt fantastisk kolleksjon fra J.W Anderson - bare se på bildene vår moteekspert Darja Barannik snappet fra moteuken i Paris: 

Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer