LEKRE PARTYKJOLER: Det finnes flust av lekre partykjoler på nettet - og det beste av alt - de er rimelige! For kjøpetips og priser, se lenger nede i saken! Foto: Produsentene
LEKRE PARTYKJOLER: Det finnes flust av lekre partykjoler på nettet - og det beste av alt - de er rimelige! For kjøpetips og priser, se lenger nede i saken! Foto: Produsentene Vis mer

Kjoler

Partykjolene også du har råd til

40 lekre festkjoler til under 500 kroner.

Publisert
Julebordsesongen er for alvor i gang, og for de aller fleste kvinner kan festlighetene rundt denne tidsperioden by på en liten kleskrise.

For selv om vi kanskje ikke trenger det, vil vi jo helst ha på oss noe annet enn det vi brukte i fjor, og det er jo ingenting som er morsommere enn å ha en skikkelig lekker partykjole som man føler seg vel i.

Med alle julegavene vi skal kjøpe inn, og all maten og småtingene som må ordnes, er som regel lommeboken relativt skrapa jo nærmere jul vi kommer, og da blir det ofte vanskelig å ta seg råd, eller samvittighet, til å skeie ut med en ny festkjole.

LES OGSÅ: Disse vinner kjolekrigen denne sesongen

Rimelige partykjoler på nett

Heldigvis finnes det flust av lekre partykjoler til en rimelig penge, og dersom du ikke har tid til å kaste deg inn i prøverom mellom all julehandlingen, er det masse supre alternativer bare et tastetrykk unna .

KK.no har tatt en titt i nettbutikkene til kleskjeder som Zara, H&M og Lindex, samt Asos.com og Nelly.com, og alle har enormt utvalg av festkjoler (Cubus og Bik Bok har klær i butikk).

Her er alt fra den klassiske «lille sorte» til lekre flappervarianter, lange aftenkreasjoner, metalliskE minier, elegant smaragd, multifarget hippie, draperte chiffon og rød romantikk, og det beste av alt – alle kjolene KK.no har funnet frem til koster under 500 kroner!

Flere tips til hvordan du kan style de ulike modellene finner du her!

Se kjøpetips nedenfor:


LES OGSÅ: Kjolene som får deg til å skinne

Rock det opp

Når festkjolen er i boks, setter du i gang med tilbehøret. Som KK.no tidligere har skrevet er det nemlig ingen begrensninger på accessoirene denne sesongen, og her er det bare å «style opp» og «style ned» slik du foretrekker.

Du kan blant annet rocke opp antrekket ditt met et lekkert belte, store ringer, stilig hårpynt eller glitrende ørepynt. Det som imidlertid er viktig å huske på er å se an kjolen. Er den veldig mye i seg selv, kan det være lurt å tone litt ned på alt stæsjet, ellers kan det hele bli litt vel sirkus-aktig.

Et annet godt tips som kan gjøre hele antrekket ditt er strømpene. Til en enkel svart kjole kan for eksempel mønstrede strømpebukser gjøre hele forskjellen.

LES OGSÅ: Tre festtriks som gjør deg slankere

Flere feststemte stylingtips

Kjolene kan kombineres med det meste, men her er noen tips på veien:

• Rock den opp med et par knall røde armyboots.
• Pynt opp med et lekkert belte i livet og blazer, eller bruk den rett ned med pumps.
• Bruk elegante blondeplagg til røffere stoffer som fuskepels og denim.
• Gull, sølv eller bronsje? Stash opp alt med metalliske smykker.
• Usikker på hælen? Kilehælen er robust, trendy og perfekt for en lang natt.
• Grønt er det nye sort - du får trendpoeng hvis strømpene er i samme farge.
• Catsuiten er et hot alternativ til kjolen

LES OGSÅ: Se sesongens lekreste festkjoler

Flere partyplagg

Se også hvordan kleskjedene Lindex, Cubus og nettbutikken La Redoute ønsker å se deg kledd på julefesten, eller den lekre Versace for H&M-kolleksjonen.

- Jeg tipper vi får se mange i Versace-kjoler på årets julebord rundt om i landet, har Silje Pedersen, moteredaktør i magasinutgaven av KK, tidligere skrevet på bloggen sin her på KK.no.

LES OGSÅ: Lær deg det brilliante beltetrikset

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer