Oslo Fashion Week

Pastellparty

Både visning og fest for Moods of Norway. Og partyfotograf er anerkjente Antonio Federico, som også har laget den nye Vanity Fair-katalogen.

MTV-programleder Charlotte Thorstvedt klamrer seg til masten, som modell i den nye kampanjen til Moods of Norway. Her spares det ikke på pastellene.
MTV-programleder Charlotte Thorstvedt klamrer seg til masten, som modell i den nye kampanjen til Moods of Norway. Her spares det ikke på pastellene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LES OGSÅ:
 • Alt om Oslo Fashion Week 2006
  - Gutta i Moods of Norway er utrolig kule. De er vanvittig hyggelige og sosiale, men har samtidig god forretningssans, forteller den italienske fotografen Antonio Federico. Han jobber som fotograf for blader som GQ og Vanity Fair og har blant annet laget den nye Vanity Fair-katalogen.

  - Å ta bilder for Vanity Fair-katalogen er kanskje det mest prestisjefulle jobben du kan gjøre som fotograf, så det er dødskult at Antonio skal ta bilder fra festen vår, forteller Simen Staalnacke, designer i Moods of Norway sammen med Peder Børresen.
  Moods of Norway er kjent for å kombinere norsk kultur med trendsettende snitt og knallfarger, og selger nå i mer enn 70 butikker, bl.a Usa, Japan og Spania. I fjor møtte designerne Antonio da han tok han bilder for GQ fra moteuka i København hvor gutta hadde stand.

  - Jeg likte umiddelbart klærne og gutta. Vi ble gode venner på messa og har holdt kontakt siden, sier Antonio som gleder seg til kveldens party. Mood er kjent for de ville festene sine som trekker det meste som kan krype og gå innen motebransjen.


  Moods of Norway-designer Simen Staalnacke har sansen for det gode liv. Foto: Antonio Federico og Moods
  Moods of Norway-designer Simen Staalnacke har sansen for det gode liv. Foto: Antonio Federico og Moods Vis mer
  Norsk tradisjon og kultur er et av varemerkene til Moods of Norway. Modellen til høyre er MTV-programlederen Charlotte Thorstvedt. Foto: Antonio Federico og Moods
  Norsk tradisjon og kultur er et av varemerkene til Moods of Norway. Modellen til høyre er MTV-programlederen Charlotte Thorstvedt. Foto: Antonio Federico og Moods Vis mer
  Den anerkjente italienske fotografen Antonio Federico har tatt de offisielle bildene for Moods-gutta. Her med modellkjæresten Boukje K.
  Den anerkjente italienske fotografen Antonio Federico har tatt de offisielle bildene for Moods-gutta. Her med modellkjæresten Boukje K. Vis mer
  Peder Børresen kan mer enn å lage klær.
  Peder Børresen kan mer enn å lage klær. Vis mer
  KKs motejournalist Elisa Røtterud svinger seg med en av Moods-modellene.
  KKs motejournalist Elisa Røtterud svinger seg med en av Moods-modellene. Vis mer
  Fra Moods-festen forrige fredag, under København Fashion Week.
  Fra Moods-festen forrige fredag, under København Fashion Week. Vis mer
  På fest stiller gutta i Moods of Norway med den rosa Moods-limoen.
  På fest stiller gutta i Moods of Norway med den rosa Moods-limoen. Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer